25 april, 2024

Nytt i lådan: L’Erbolario

Idag fick jag alltså förmånen att motta ett paket från Piani Sweden AB med produkter från L’Erbolario. L’Erbolario ligger i Lodi, Italien. Där produceras sortimentet av hygienartiklar som Piani marknadsför. Piani startades av Pia och Nicki 2006 och de har idag över 65 återförsäljare i Sverige.

Det jag ska få prova är ett ansiktsvatten med rosmarin för oljig och kombinationshud, Aromatic Rosemary or ”Queen of Hungary Water” – Tonic for oily and Combination skin. Den är sammandragande för blandhy & fet hy. En legendarisk formula för att huden ska återfå ungdom och skönhet.

Jag ska även testa en kräm, Face Cream For Blemished Skin – with Burdock and Rosemary.  För blandhy & fet hy. Denna kräm är speciellt avsedd för fet, oren hy med pormaskar och acne. Krämen har en sammandragande verkan, vilket gör att den har en positiv inverkan på förstorade porer. (Burdock är kardborre)

Jag fick också ett antal prover på lermasker och badskum etc. Dessa kommer jag recensera då jag använt dem, till skillnad mot dessa hudprodukter som tar ett tag att testa,

Det ska bli intressant att prova, jag har snart testat allt för att få bra hud. Men jag ska börja med Philosopy så denna recension får vänta ett tag. Och jag vill betona att jag inte kommer skriva en oförtjänt positiv recension av L’Erbolario om jag inte är nöjd med den! Bara för att jag får förmånen att testa denna gratis så innebär det inte att jag kommer höja den till skyarna för det.

3 tankar på “Nytt i lådan: L’Erbolario

  1. Hejsan! Funderar också på att ge denna produkt en chans då jag testat allt för att förbättra min acne. Vet inte om jag flummar runt, men kan inte hitta recensionen på produkten. Har du nån länk att skicka? Tack på förhand å kanonblogg btw! Ha det gott.

    1. @Flisan, Hmm, tror inte jag skrev någon recension. Förmodligen för att jag inte fick till det med den riktigt, eller inte använde den så länge…
      Tack för att du gillar min blogg iaf! =)

Kommentarer är stängda.