Så har jag kommit hem från höstens (!!) första nätverksträff – Movere på Mimmis Visthus. Movere är ett nätverk för kvinnliga företagare som inte haft sitt företag längre än fem år. Idag var temat branding, alltså varumärkesbyggande, det var PR- och kommunikationsföretaget Gnistra som höll i föredraget.

Mycket intressant och spännande hur man kan ha så olika syn på olika företag. Som tex TV4, jag avskyr dem medan en tjej som jobbar med dem tycker de är nytänkande… Jaja. Det väckte också lite tankar hos mig, trots sprängande huvudvärk. Tex hur jag trodde att Nailmails målgrupp var de som inte hade tillgång till lack medan den egentligen tycks vara en helt annan grupp. Vilken? Det får jag ta reda på!

Jag träffade en tjej där också som inte hade startat ännu men gick och grunnade på sin idé. Jag skulle iaf helt klart ha nytta av hennes tjänster!

Men dagen har varit riktigt seg. Jag hade tänkt gå till gymmet för att äntligen börja träna, men gick och la mig istället. Sedan tog jag en promenad till Företagscentrum, en sträcka som tog nästan en timme fram och tillbaka. Synd bara att jag höll på att svimma, fick köpa mig nåt akut att äta och då föll allt iaf.

Imorgon SKA jag måla klart min sminkmöbel, sedan på kvällen ska jag till Crazy Pictures filmpremiär. Yay för hösten!

Okategoriserade