26 april, 2024
Okategoriserade

Urban Decay Primer Potion – i tub!

Jag har inte sett så många bloggar som skrivit om detta, eller så har jag helt enkelt missat det.

Men Urban Decay tycks äntligen ha fattat och tagit till sig kritiken, för nu har de under en begränsad tid försäljning av UDPP – eller Urban Decay Primer Potion – i tub! TUB! Äntligen kanske man kan slippa skära upp flaskan och sedan slänga hälften för att den hinner torka?

Från Sephora:

Eyeshadow Primer Potion Professional Size ($45 Value)

What it is:
The beloved Eyeshadow Primer Potion now comes in a larger-than-life tube (25 ml larger than our original size)! The perfect size for makeup artists and Urban Decay junkies.

What it does:
Packaged in a professional-size, easy-to-use squeeze tube, the Eyeshadow Primer Potion is the ultimate eye prep for smoother, more vibrant shadow and all-day wear, with absolutely NO creasing. The new needle-nose tip makes application precise, quick, and hygienic.

What else you need to know:
Great for multiple applications and perfect for makeup artists.

Som sagt, limited edition och Sephora skickar inte till Sverige. Jag beställde det just via eBay, jag fick betala nästan 49 dollar för den. Men det var ju med frakt så. Dessutom är den på 25 ml så den räcker nog ett tag. För även om jag tycker att Too Faced Shadow Insurence är jättebra, är det UDPP jag gillar bäst.

3 tankar på “Urban Decay Primer Potion – i tub!

  1. Jag tycker det är superbra med den nya förpackningen. Men man kan ju fråga sig varför den är LE. Förmodligen ett PR-trick för att sälja mer. Jag har fortfarande mycket kvar av min UDPP så för mig. Lir det ingen beställning nu. Använder dessutom nästan MACs paint pots mer än denna.

  2. Emelie: Självklart, så fungerar ju alla företag! Det som jag ogillar med den vanliga förpackningen är just att trots att det är massor kvar får man inte upp nånting, sedan när man skär upp den så torkar det supersnabbt.

  3. Jag håller tummarna att denna kommer att leta sig vidare till de brittiska nätshoparna snart. Har fortfarande kvar mycket i den jag köpte förra året så jag ska vänta lite. Den nya förpackningen ser så otroligt mycket bättre ut tycker jag så de borde göra den permanent genast!

Kommentarer är stängda.