29 april, 2024
Okategoriserade

M·A·C på Kicks online

Igår natt den 25e öppnade Kicks sin webshop, äntligen! Jag var ju på pressträffen för detta i juni och blev glad å så glad att de skulle öppna. Nu var det så äntligen dags! Kul att kunna botanisera i lugn och ro och klicka hem sånt man vill ha utan en sur mua som flåsar en i nacken. Eller som här i stan där en del märken inte går att få tag i. Trist bara att märken som Too Faced, Beyu och Orly inte finns i webshoppen.

Men M·A·C finns! Jag är faktiskt inget M·A·C-fan, även om det kanske låter så just nu. Jag har dock några items som jag gillar mycket, men jag köper aldrig nya kollektioner och håller på. Men igår morse tänkte jag iaf handla lite, sånt jag velat ha ett tag men aldrig köpt. Som deras läpprimer och fixerande puder. Men då kunde jag inte betala via Klarna, haha!

Men men, betalade med banköverföring istället och det gick bra det. Så mitt premiärköp blev alltså läpprimer, puder och ett läppglans i rött. Fint. Hämtas på Kicks i Linden!

Har du shoppat nåt på Kicks webshop?

En tanke på “M·A·C på Kicks online

  1. Nääästan att jag gjorde det. Det är några saker jag vill ha från MAC, men jag behövde verkligen ett par nya skor som klarar höstrusket och min budget är rätt tight, så denna månaden blev det snygglack från NfuOh och höstskor. =^.^=

Kommentarer är stängda.