Helgen har gått i skönhetens tecken. Jag har tillbringat den på en tarotkurs hemma hos mamma, i detta ingår det ju att man även får en egen läsning. Ok, jag hade lila långa naglar men faktiskt inget smink eftersom vi försov oss. Men! Flera av dem såg att jag strävar efter skönhet. Inte bara yttre ytlig skönhet som denna blogg nischar in sig på, utan inre skönhet hos mig och andra – samt även skönhet i ting och naturen. Jag är helt galen i detaljer. På bilar, hos hus och inredning, blommor, i naturen… Jag är ingen duktig fotograf och har inte heller en bra kamera, men mitt fotografi inriktar sig oftast på detaljer. Gärna på makronivå.

Lite flummigt inlägg kanske, jag har ingen direkt poäng heller. Men jag fick fick också budskapet att det kommer ordna sig med jobb och ekonomin, att det är nåt kreativt arbete jag ska ha. Jag har lagt ut en del trådar så vi får se hur framtiden utvecklar sig!

Comments are closed.