Jag har fått förmånen att testa en produkt från Australian Golds sortiment! Kul med ett nytt märke i solskyddsdjungeln måste jag säga!

Jag fortsätter tjata om hur viktigt det är att alltid smörja in dig oavsett om du solar eller inte (alltså, ha på solskydd om du ska utanför dörren, från mars tills oktober minst!). Och snåla inte med solskyddsfaktorn, det är bättre att alltid använda minst spf 25 på kropp och ansikte än att du chansar och bränner dig. Alla skador du orsakar dig när du solar ger permanenta skador som du kommer ångra om 20 år eller så.

Men först, Australian Golds pressmeddelande:

Stockholm 2010-05-03

NYTT VARUMÄRKE FÖR SVERIGE!

På den svenska marknaden för solskyddsmedel har det inte hänt något på tio år. Nu lanserar Abcons AB det internationellt kända varumärket Australian Gold®. Solskyddsmedel för aktiva och medvetna människor!

Australian Golds utomhusprodukter ger din hud den där hälsosamma solbrända färgen samtidigt som de vårdar, skyddar och ger näring åt din hud. Den där kladdiga jobbiga känslan efter en dag på stranden är nu historia.

Australian Golds utomhusprodukter består av ett brett sortiment av kvalitetsprodukter för varje hudtyp och varje önskad solbränna.

Produkterna finns i både lotion och sprayform. Förutom att de är lätt applicerade har de en fräsch uppfriskande doft.

Lanseringen sker genom webshopen i början av maj och produkterna kommer inom kort att finnas i detaljhandeln.

Jag fick själv välja en produkt som jag ville testa och jag valde deras Spraygel med bronzer, med spf 30 såklart.

Spraygel med bronzer

Spraygel från Australian Gold® ger optimalt skydd mot solstrålar. Det innebär att du kan sola längre utan att skada dig medan du får en vacker och jämn brun färg. Siffran efter varje SPF (Sun Protection Filter) (solskyddsfilter) visar hur mycket längre du är skyddad mot solen. Slut på krånglet med opraktiska tuber eller flaskor med skruvkork eftersom all vår spraygel levereras som praktisk pumpspray! Perfekt brun färg med skydd!

Jag trodde att krämen skulle vara mer färgad, men den är väldigt ljus och det syns inte mycket skillnad före eller efter. Dock blir man ju inte vit av den vilket är ett plus. Men jag blev förvånad över hur snabbt den gick in i huden! Otroligt bra! Ett stort aber är dock att den är starkt parfymerad! Typ som en Wunderbaum-doft eller nåt, svårt att beskriva den på annat vis.

Australian Gold kan du köpa via deras webshop, australiangold.se/shop/ och på utvalda säljställen i landet (vet dock inte vilka)

Okategoriserade
  1. Spännande! Jag provade något extrem bra solskydd för länge sedan när jag var i just Australien. Undras tro om det var detta…

Comments are closed.