30 april, 2024

45 tankar på “Vila i frid

  1. Jag är så ledsen för din skull. Kanske var det skönt för din pappa för han slipper ju lida mer, men jag känner verkligen med dig nu. Kram!

  2. Jag beklagar sorgen. Jag känner verkligen med dig, Karin. Har följt dina inlägg här hela dagen och det kändes verkligen jobbigt att se detta inlägget. Din pappa har det bra nu. Ta nu hand om er riktigt ordentligt. Kram

  3. Jag beklagar sorgen. Svårt att säga rätt saker i en sådan här stund, så jag nöjer mig med att säga att jag tänker på dig och ger dig en varm innerlig kram i mina tankar. Kan bara ana hur kämpigt du har det just nu. Som sagt stor varm och innerlig kram!

  4. Jag beklagar sorgen. Sänder varma tankar till dig och din familj och hoppas att din pappa är på ett bättre ställe nu där han mår bra igen.

  5. Även jag beklagar sorgen – hoppas ni kan hitta tröst hos varandra och i vackra minnen.

    Varma tankar

  6. Skickar stärkande tankar via universum till dig/er!!! Vila i tanken att han har det bra! Det vet jag att han har…
    Kramar i tusen

  7. Din pappa och min var lika gamla. :) Fast min pappa dog 2006. Det är tomt utan våra hjältar, visst är det? Men nu har han frid. Och livet för oss som blir kvar blir aldrig detsamma. Igår var livet med pappa. Idag börjar livet utan. Men han finns alltid hos dig – glöm aldrig det. Inte ens döden kan ta död på hans kärlek till dig.

    Tänker på dig och känner med dig.

    kram

  8. Usch o fy jag lider verkligen med dig Karin. *kramarom* låt sorgen ha sin tid så kommer det bättre dagar.

    *kramigen*

  9. Mina djupaste sympatier till dig Karin, och dina nära. Han är på ett bättre ställe utan lidande nu. Sköt om dig gumman. Kram.

  10. Beklagar sorgen, men samtidigt tror jag att man måste ta hand om sorgen i sig. Inte förtränga. Tänk på allt som var bra och vad du bär med dig av honom.

    Ta hand om dig

  11. Jag känner med dig och dina nära, och jag beklagar verkligen sorgen.

    /Tina

  12. Fick precis veta av mamma och pappa, så himla tråkigt. Tänker på dig, Roland och Melanthie. Hasse var en fantastisk farbror som kommer att fattas oss, MYCKET. Kram från kusin Malin

  13. Ord kan aldrig beskriva men ord och värme från vänner kan trösta. Sorgen och saknaden är outtömlig….bottenlös….
    Hasse får vila i frid nu, utan smärta och kamp.
    Kramar, värme och sympati från din vän

  14. Mina tankar är hos dig, Roland och Melanthie.
    Farbror Hasse kommer att vara saknad.. Nu får han vila ut.
    Kramar från kusin Sandra

  15. Jag har inte varit inne här på ett tag och har missat att din pappa gått bort. Minns ju att du skrivit att han varit svårt sjuk.
    Min egen pappa dog också i cancer i vintras så det ligger nära mig fortfarande och jag känner verkligen, verkligen med dig.
    Det finns inte så mycket att säga eller skriva, men jag ville i alla fall ge dig en stor KRAM.

Kommentarer är stängda.