18 april, 2024
Okategoriserade

Chockerande

Vi får verkligen hoppas att Facebook INTE är representativt för Sverige! Så bara tårtdiagrammet nedan på hur röstfördelningen skulle bli om enbart Facebook-medborgarna skulle rösta idag.

Ja, 18% (när jag lägger upp detta söndag kväll) till SD, dvs Sverigedemokraterna! Är det ett sådant samhälle vi vill ha? Vill svenska folket verkligen ha ett angiverisamhälle där du inte har någon rätt att säga vad du vill? För Sverigedemokraterna är inte demokrater! Låt er inte luras av deras namn! Ironiskt dock att de vill utnyttja fria val för att kunna avskaffa demokratin…

En tanke på “Chockerande

  1. Inga kommentarer?

    Ingen mer än Karin och mig som tycker denna trend är oroväckande?

    Oavsett vilket – enklaste sättet att hålla SD utanför riksdagen – uppmuntra alla ni känner att gå och rösta, speciellt i de områden med lågt valdeltagande – invandrartäta orter. Då får SD mindre chans att ta sig in. På så sätt så behöver du inte aktivt verka för något parti i sig.

    ”Fakta: Sverigedemokraterna
    Sverigedemokraterna (SD) bildades 1988 som en fortsättning på den rasistiska kampanjorganisationen Bevara Sverige Svenskt (BSS). BSS hade bildats 1979 och bestod till en början av en liten grupp personer med bakgrund i den marginaliserade svenska extremhögern. 1987 gick en grupp av de personerna som var knutna till BSS samman med det främlingsfientliga populistpartiet framstegspartiet och bildade Sverigepartiet. Sammanslagningen blev en flopp. 1988 gjordes ett nytt försök och Sverigedemokraterna bildades.

    Sverigedemokraterna var till en början samlingspunkt för övervintrade nazister, unga skinnskallar, rättshaverister och olika typer av aktivister i den svenska extremhögern. Flera av partiets lokala företrädare var aktiva i både Sverigedemokraterna och öppet nazistiska grupperingar.

    1995 bytte Sverigedemokraterna partiledare vid ett tumultartat riksårsmöte. [forts]”

    Läs mer >>
    http://www.expo.se/research_sverigedemokraterna.html
    http://expo.se/2006/48_1816.html

Kommentarer är stängda.