26 april, 2024
Okategoriserade

Min framtida bröllopsklänning

Imorgon gifter sig tronföljarparet och vad man än tycker om kungahuset är det ändå en historisk (och hysterisk) händelse. Jag kommer förmodligen titta på bröllopet, men mest för att få se alla klänningar. För visst är det härligt att titta på alla dessa överdådiga klänningar som dessa kungliga bär med glans.

Själv vill jag nog gifta mig nån dag, samtidigt som jag är rädd för den uppmärksamheten. Tror inte jag skulle klara det i dagsläget. Men detta är en av mina favoritklänningar. Jag har faktiskt bloggat om den förut, på Kleiner Liebling. Kanske finns någon här som minns den bloggen?

4 tankar på “Min framtida bröllopsklänning

  1. Den ser verkligen underbar ut. Vad roligt det var att ses härom dagen! Hoppas du inte tyckte det var jobbigt att jag hoppade på dig så där, men jag var ju bara TVUNGEN att säga hej. Bröllopet ja. Det har surrat med helikoptrar över jobbet från och till under dagen och vi har sett ett par eskorter, men inte någon kunglighet ”live”. Imorgon håller vi oss nog på söder och undviker city. Tror att det kommer att vara galet mycket folk runt slottet och gamla stan :)Tv med god fika blir nog bäst. Kram på dig!

  2. Choklad: Ja visst är den fin!
    Gud nej det var ju superkul!!! Blev nästan lite mallig av att någon kände igen mig! Synd att det var på en fullsatt restaurang på din lunch bara, jag hade gärna tagit en fika med dig annars. =)

    Vi ska mysa framför teven med kungliga masariner, hah!

  3. Just den, eller möjligen en nästan likadan, klänning har jag också suktat över på eBay! Den är jättesnygg!

  4. Jättefin klänning! Jag känner faktiskt lite som du inför bröllop, jag vill gärna dra på ordentligt, men är lite rädd för stressen…

Kommentarer är stängda.