20 april, 2024

Nyheter från Nailmail

Första månaden med Nailmail har snart passerat och det är dags att ge lite nyheter! Mycket turbulens och oro, men det är ju det som är det spännande med ett eget företag, eller hur? ;)

Zoya blir januarilacket!

Vi vet nu vilket nästa månads lack kommer att bli: Zoya! Zoya är ett av mina absoluta favoritnagellack, det finns en otrolig variation bland färgerna och kvalitén är bättre än många andra lack. De är också fria från Toluen Formaldehyd och DPB, vilket innebär att de är mindre skadliga för miljön och din hälsa.

Priset är inte fastställt i detalj, men det kommer vara 6 olika lack utifrån de olika typerna vi använder. Det betyder alltså att det kommer vara 2 lack i varje paket, även om du naturligtvis kan få alla sex! Ett av dem kommer vara Kotori, som ni ser på bilden till höger. Mer information om vilka de övriga lacken kommer vara och till vilken kostnad får ni på måndag, så besök Nailmail.se och Vacker & Underbar då!

China Glaze Blush trio

Nu är snart november slut och det innebär att vi snart kommer skicka ut vårt första paket. Du har väl inte missat att vi har lanserat Nailmail med China Glaze Blush Trio, ett paket som på Eleven kostar 249 kr. Vi har bara tagit 129 kr för samma paket och jag kommer senare sälja några paket på Tradera för 149 kr.

Om du vill ha ett paket för 129 kr men inte bli medlem på Nailmail just nu, så ger jag dig ett erbjudande nu i juletid – beställ ett paket via nailmail@vackerunderbar.se! Detta erbjudande gäller dock enbart tom 1 december!

Övrigt Nailmail

I helgen kommer vi arbeta på webbsidan, bla kommer de som redan är medlemmar att kunna logga in och ändra sina uppgifter. Kring den 17 december kommer vi skicka ut vårt första paket till våra medlemmar, lagom till jul.

8 tankar på “Nyheter från Nailmail

  1. Åh, toppen. Jag har varit nyfiken på Zoya läänge! En fundering. Skulle det vara meckigt för Nailmail (=dig) och lägga till så man kan köpa två paket med? Inte bara ett och tre.

Kommentarer är stängda.