28 mars, 2024
Okategoriserade

Tävling med Livans.se!

Tävlingen avslutad! Tack alla som deltog!

Länge sedan vi hade en tävling nu, eller hur? Men nu är det äntligen dags och det är Livans.se som står för priserna denna gång! Livans startades av Annika som ett rent fritidsintresse i början på sommaren 2009. Intresset för smycken, tillverkning, design samt datorn blev grunden i företaget.
Tävlingen går ut på att du besöker Livans.se och väljer ut det smycke du vill vinna. Det kan vara till dig själv eller till någon annan, men det är du själv som väljer. Därefter motiverar du ditt val här i kommentarerna, berätta vilket smycke du vill ha och varför. Om du har en egen blogg får du jättegärna tipsa om den här tävlingen!
Du har fram till söndag den 20e juni på dig, så chop chop!

Om du inte vill tävla utan hellre shoppa, kan du ange rabattkoden VACKER i butiken så har du 10% rabatt som gäller tom 2010-07-15!

5 tankar på “Tävling med Livans.se!

  1. Jag skulle vilja vinna ”armband av kinesiska lyckodjur” därför att jag är en sann djurvän och jag behöver mer lycka i mitt liv!

  2. Åh, va söta smycken det fanns på den sidan! Jag skulle jättegärna vilja vinna ”Armband av fräcka Jade” ( http://www.livans.se/?artnr=arm63 )till min älskade mamma, eftersom hon alltid ställer upp och finns där för mig, även när jag är överjävlig. Det är lätt att man glömmer att visa sina närmaste hur mycket dem betyder för en, därför vill jag visa mamma min uppskattning.

Kommentarer är stängda.