19 april, 2024
Okategoriserade

Amanda inför balen

Så har jag kommit hem från en arbetssam eftermiddag! Kul men svårt att göra nåt så familjärt som att sminka och fixa naglar men på någon annan!

Jag började med att fila och lacka naglar, därefter gjorde vi flera försök att göra en fiskbensfläta. Jag är inget bra på hår! Den blev alldeles för lös bak i nacken, men den lösa flätan blev bra.

Sedan var det dags för sminket och det blev en mörkblå sotning. Bas med Too Faced Shadow Insurence, svarta Black från Face och mörkblå Rec från MUS. Även Vanilla Sky från TINte upp mot ögonbrynet. Svart gelliner från Face och Amandas mascara, tror det var Max Factor. Ögonbrynen är ifyllda med Benefits BrowZings och bara aningens med rouge från Mac. Läppstiftet är från Make Up Store och är Amandas (vet ej vad det heter).

Vi satte även dit lösfransar och det var fan knepigare än jag trodde! Blev lite för mycket lim och det förstörde mejken en aning. Men det funkar nog. Amanda har jättefin hud, så jag tog mineralfoundation från L8Nyberg med Macs primer under bara för att göra det lite jämnare men inte dölja fräknarna.

Visst blev hon fin?

Och så lite bildspam på alla fotografer! :D Sno du Eva =)

På sista bilden ser ni Evas hår också, som jag permanentade för några veckor sen! ;)

En tanke på “Amanda inför balen

  1. Så fina bilder Karin! Klart jag snor dem alla! :-)

    Mitt hår kommer inte till sin rätt där dock – jag är helnöjd, men här är jag just hemkommen från två dar i Stockholm och har visst legat och sovit på tåget hem…. ;-)

Kommentarer är stängda.