29 mars, 2024
Okategoriserade

Lancôme Teint Idole Ultra

Igår var jag ju och testade glass och fick som tack för besväret 300 kr i Rikskuponger. Bonuspengar, eller hur? Dessutom hade jag rabattkuponger till Kicks, 20% på en vara samt en på 25 kr. Så jag bestämde mig för att köpa något på Kicks för dessa pengar.

Idag stegade jag in på Kicks i Domino och tvekade mycket runt de olika märkena. Dior? Chanel? Smashbox? Clinique? Tills jag bestämde mig för att kolla in Lancôme… och precis då kom en säljare! Eller Mua? Nå, en av de äldre, kunniga och trevliga damerna som jobbar där iaf. Och Lancôme har jag alltid velat testa så ja, jag valde en Teint Idole Ultra i färgen 01 Beige Albâtre.

Nu såg jag på Kicks att nyansen 01 är ganska röd i tonen medan 010 är mer gul… Hmm… Hoppas inte att det blev fel nu till min röda hudton… Jag får väl testa antar jag!

Nå, är du nyfiken på vad jag betalade nu då?

Inte?

Jaja, jag tänker berätta det ändå.

27 kronor! För en foundation som kostar 440 kr! Vad säger du nu då? Superköp or what! :D Ska bli väldigt spännande att testa denna vid tillfälle. Jag fick förresten ett prov av Génefique också, den ska också bli kul att testa några dar.

Love Lancôme!

5 tankar på “Lancôme Teint Idole Ultra

  1. Nice! Hoppas du gillar den! Ska bli skoj att höra vad du tycker om den :D

Kommentarer är stängda.