20 april, 2024

Utlåst!

Blev en lite annorlunda kväll igår!

Mötte Anders på stationen i Norrköping när jag kom från jobbet i Linköping. Han lånade mitt busskort för att åka med vändande tåg till Linköping för att träna Aikido. Jag var superdupertrött och såg fram emot en kväll i soffan på egen hand.

Väl hemma upptäcker jag att jag glömt nycklarna hemma….

Kul, verkligen. Anders kommer inte hem förrän 21 (klockan var då 17) och mamma är också bortrest med min extranyckel och är inte hemma förrän 12-1 på natten. Vad gör man liksom?

Tur det var fint väder. Gick ner till bryggan och låg och lyssna på en talbok i solen tills jag nästan somnade. Då gick jag och åt för att därefter köpa Amelia och lägga mig i en park för att läsa den. Sedan fick jag flytta omkring på jakt efter solen, efter 20 så gick den ner bakom husen så jag fick ständigt flytta på mig. Blev lite för kallt i skuggan nämligen.

Kl 20.45 gick jag tillbaka till lägenheten eftersom Anders skulle vara tillbaka då. Tror ni inte han ringer och säger att han missa tåget och är hemma först 22? Lyckan var verkligen fullkomlig!

Men det var rätt ok iaf, skönt ute iaf. Tyvärr var inga kompisar hemma heller så jag fick klara mig på egen hand. Typiskt…

Så ingen Dagens igår, var alldeles för trött när jag väl kom in!

5 tankar på “Utlåst!

Kommentarer är stängda.