24 april, 2024
Okategoriserade

Ett litet tips

Jag vet att det är mycket Wendy nu, men så mycket kärlek som den katten besitter i mitt liv så är det svårt att fokusera på något annat. Om du inte trivs med att läsa om kärlek till ett djur finns det en massa andra bloggar att läsa.

Men jag tänkte komma med ett litet tips till dig som råkar ha lite B5 hemma! Jag blandade ner 2 teskedar B5 i min nattkräm, L300 nattkräm för torr hud som jag inte använde längre. Jag har nu använt den i ca 10 dagar och min hud känns så mycket lenare nu! De finnar jag hade när jag började läkte ut väldigt snabbt och jag har inte fått några stora sedan dess heller. Huden känns helt enkelt klarare och finare! Jag äter inte B5 just nu, så den förbättring jag sett nu kommer enbart från krämen.

Så det är ett tips bara som absolut inte är farligt. Men tänk på att inte blanda i för mycket, då blir krämen mer som en mask istället som lägger sig ovanpå.

Har du ingen B5 hemma?

Aprilkampanj på Vekk!

Vi vill ge alla våra gamla och registrerade kunder ett erbjudande. Uppge rabattkoden april i vår webbshop när du kommer till kassan så får du 20% rabatt på Vitamin B5 vid nästa beställning! Erbjudandet gäller t.o.m 2010-04-30

Dessutom får alla som handlar i webshoppen senast 2010-04-15 en Lip Balm SPF20 på köpet. Ingen rabattkod behövs för detta, lägg produkten i varukorgen så dras 100% av i kassan.

I butiken hittar du Vitamin B5 samt vår hudvårdsserie vekk
www.vekk.se

Erbjudandet gäller endast i vår webbshop, ej hos återförsäljare. Erbjudandet gäller nya beställningar från 2010-04-01.