Jag fick en tagg, eller award, av danska rijaH! Hon skriver en nagelblogg som jag givetvis följer med stort intresse. Tack och lov skriver hon på engelska!

Nu vill hon att jag skriver 7 fakta om mig, en utmaning jag redan gjort tidigare i vår. Här är hennes fina motivering!

And last but not least (sticking to 7 people to tag, because I don’t know who have done it and who hasn’t) I am tagging Karin from Vacker & Underbar and she also has nailmail.se. I am so amazed over her private blog with her beautiful make-up pictures and that she has the courage and strength to open up her own “nailshop” :D  I love that she is giving us Scandinavians a opportunity to get such beautiful nail polishes ;D


Fint, tack så mycket!!! :D

Ska vi ta 7 snabba fakta då?

  1. Skärpt
  2. Vacker
  3. Underbar
  4. Nagellacksjunkie
  5. Rolig
  6. Kreativ
  7. Driftig

Hah, det där var inte jag som hittade på utan Anders! En annan är lite mer ödmjuk ;)

Jag taggar ingen, utan utmanar alla att hylla sig själva! Be din sambo/man/bästa vän om sju snabba ord om dig och ta till dig dem!

Ps. Wendy är fortfarande kräkig… :( Blir att vaka vid hennes sida hela natten tror jag. ds.

Okategoriserade