Wendy verkar vara sjuk! När vi kom hem från mamma idag låg hon i sängen med fradga runt munnen. Hon var inte så slö tycker jag, kanske lite letargisk men liksom inte medtagen. Nu håller hon på att tugga, ungefär som att hon har ett grässtrå som har fastnat i halsen.

Någon som kan komma med en idé om vad som är fel?

Uppdatering: Nu verkar hon må bättre, hon har kräkts rejält idag. Dels massor innan vi gick hemifrån och sedan i sovrummet medan vi var borta. Samt nu då, för en stund sedan. Sedan blev hon jättematt och låg på sidan helt okontaktbar nästan. Nu är hon lugn och dricker vatten….

Please katten, kämpa!

Bra helg att bli sjuk på också, inget är öppet förrän imorgon kl 9 på Valla i Linköping…

  1. En hårboll som sitter på tvären, måhända? Mina brukar fradga och tugga när det är hårbollar på gång. Eller om de ätit något olämpligt, som tejp eller annat jox som mina katter verkar tycka är jättegott :) Hoppas att hon mår bättre snart!

  2. Min ena katt gjorde så när hon mådde illa efter att ha fått en jättäcklig penicillinsort, jag håller tummarna för att Wendy kryar på sig snart. <3

  3. Jag skulle nog också gissa på hårboll men det kan ju vara något som sitter fast i halsen om hon ”tuggar” så där. Hoppas hon fick ut det som behövdes och att hon mår bättre snart. :)
    .-= » Tinas senaste inlägg: The Body Shop, Delipscious! =-.

Comments are closed.