5 maj, 2024
Okategoriserade

Hur trött är vi på snön då?

Äntligen hemma hos mamma. Gick bättre än förväntat, trots att jag körde fast vid lunch och fick vänta länge på hjälp. Vem kunde ana att det var så jobbigt att skotta snö förresten?!

Ni har väl inte missat min ”Vad är du bra på?”-post längre ner? Sätt dig och fundera på det en stund, speciellt om du just nu är riktigt nere. Tänk att just du är så duktig på just det, du är ju unik!! :)

Jag vill inte att ni tänker på mig som den gnälliga tjejen, jag kämpar på och ibland brister det. Men det blir ju bättre om man tänker positivt eller?

Kram på er!

Posted by Wordmobi

2 tankar på “Hur trött är vi på snön då?

  1. Du är inte gnällig; du berättar bara hur det oretuscherade livet är:) Ok att Kissie & co inte kvider över fastkörningar i snön, hudproblem, trötthet och annat som tillhör vardagen för dig. Men så lever de inte några riktiga liv heller, och berör mig inte ett förbannade dugg! Så fortsätt berätta hur du har det, Karin:)
    Jag har faktiskt haft lite funderingar på att starta en riktig neggo-blogg, där jag fritt får spy galla över allt som retar mig! Att få vara helt och hållet intolerant, att strunta i politisk korrekthet och vara allmänt bitterfittig så där. Vad härligt det skulle vara:) Karin, du har ingen aning om vad verkligt gnäll innebär innan du har läst min blogg! ;)

    1. Moonstruck: Tack! Känns skönt att det finns riktiga människor där ute som bryr sig om verkliga liv! :D Det vore verkligen superhärligt med en riktigt bitter gnällig blogg! Kom igen, starta den!! :D

Kommentarer är stängda.