orly-frolic-1

Ok, ni får se gårdagens manikyr på egen hand också, det funkar väl?

Orly – Frolic ingår i en kollektion om 4 semimatta lack från Orly, Happy Go Lucky Collection som kom 2011. De övriga två är Flirty, Fresh och Frisky – konstigt nog har jag inte den gröna Fresh ännu! Knasigt. Nåja, det här är en lilarosa krämnyans, inget skimmer och den torkar alltså något matt. Jag gillar finishen men det är lite svårlackat, blir lätt bubblor och klämskador syns lätt. 

Här är det två lager, lite rinnig formula men annars bra och snabbtorkat. Inget topplack på bilderna. Jag gillar finishen helt klart! Ni kommer få se detta imorgon också, i ytterligare en variant. Det är ju val den här helgen trots allt! ;-)

Vad tycker du om detta? Ge mig din åsikt bland kommentarerna!

English: Orly – Frolic, from the Happy Go Lucky Collection. Purple creme with semi matte finish.

orly-frolic-2orly-frolic-3orly-frolic-4orly-frolic-5orly-frolic-6

Comments are closed.