18 juli, 2024

Grön Onsdag: Lacquistry – Dirty Money

Hej och välkommen till Grön Onsdag! Det sista faktiskt. Jag har beslutat mig för att lägga ner bloggandet, from efter denna onsdag. Så lägg till dig nedan i inLinkz så kommer ett deltagarinlägg ikväll som vanligt.

Jag har känt ganska länge nu att det inte längre ger mig eller dig som läsare något att driva den här bloggen, det har alltså inte med cancern att göra heller. Jag är ingen influencer, jag tycker det är vansinnigt tråkigt med recensioner och samarbeten och tycker inte att vi behöver mer krämer och dyra läppstift. Dessutom får jag inte längre några pressprover, för några år sedan fick jag ju nyheter från Clinique, BareMinerals, Kicks, Idun mfl och jag var också inbjuden till Daisy Beauty Expo. Det finns helt enkelt inget att skriva om längre. Dessutom är kvalitén på mina foton inte vad den borde vara med den utrustning jag har, jag har helt enkelt inte koll.

Så, farväl kära läsare! Jag kommer finnas på instagram och visa lite lack och selfies. Bloggen kommer ju finnas kvar ett tag iaf men inte uppdateras.

Det sista lacket som jag kommer visas är alltså detta! Lacquistry – Dirty Money, ett lack jag fått av Linda faktiskt. Hon har försett mig med massor med gröna lack så jag får väl fortsätta visa grönt på instagram – använd taggen #grönonsdag bara så vi kan hitta varann. Det här är ett ganska slimegrönt lack med holoskimmer. Rätt coolt ändå, även om det kanske går lite mot gult. Jag tycker fulsnygga lack är roliga =)

2 lager, bra formula och torktid.

Vad tycker du?

Och kommer du sakna mig? :D


16 tankar på “Grön Onsdag: Lacquistry – Dirty Money

 1. Tråkigt att du lägger ner bloggen, förstår såklart skälen bakom beslutet. Hoppas på god hälsa för dig och din familj framöver! *kram*

  1. Ja, det är ju inte bara hälsan utan intresset som dött. Så himla kul är det inte med bara nagellack heller. Tack för omtanken! <3

 2. ja jag tycker det är tråkigt och saknar grön onsdag. Men förstår dig givetvis och hoppas allt blir bra. Jag gillar ditt lack för jag är också svag för ful snygga på lack:)

 3. Trist att du lägger ner.. vem vet, du kanske hittar tillbaka till bloggandet någon dag. Jag kommer sakna grön onsdag även om jag inte varit med på varje. Grön är fortfarande min absoluta favoritfärg även om blått få ta plats. Du vill inte att någon annan tar över grön onsdag?
  Jag är med idag med ett nytt favoritlack. Zombie zest <3

  1. Ja vem vet. Kommer ju inte radera bloggen än iaf. Vill nog inte att någon bara tar över i såna fall, men vi får se! Kul att du var med! <3

 4. Neeej! Följer bara två bloggar och så lägger du ner. Vad ska jag nu göra? Tråkigt att du känner så, kan bara säga att jag är inte uttråkad utan tycker bloggen ger mig mycket. Men så lätt slipper du mig inte eftersom du är kvar på Instagram ? kram

 5. Tråkigt att läsa om din sjukdom. Hoppas att allt blir bra med dig.
  Jag skrev för ett tag sedan att jag mindes dig från Hagebyskolan. Hittade ju din blogg av en slump och kände igen dig.

  Jag tror det är bäst om jag kvarstår som en gåta. Vissa saker passar bäst att vara begravna i det förflutna. Så kanske även jag.

  /En tvivelaktig figur

 6. Va tråkigt att läsa att detta blir ditt sista inlägg! Tack för dessa år Karin och för alla vackra manikyrer, gröna och andra <3.
  Tack också för att du skriver att detta är ditt sista inlägg, tycker det är särskilt tråkigt när någon bara försvinner och man har ingen aning om vart personen tagit vägen och om det kanske till och med hänt den något.

 7. Jag är själv i liknade stadie i bloggvärlden. Jag kommer sakna grön onsdag, dina bilder på insta ser jag ju ändå. Tack för den här tiden och jag hoppas av hela mitt hjärta att du tillfrisknar.

Kommentarer är stängda.