ninjapolish-shillelagh-1

Välkommen till veckans Gröna Onsdag! Jag hoppas verkligen att du är med idag, denna veckans bästa dag! Lägg bara till din länk nedan – kommentera om du har problem att lägga till din länk. Var gärna med före 21 ikväll!

Vad tycker du om detta lack? Rösta här![rate]

Idag vill jag visa er ett lack som verkligen blåste strumporna av mig. Ninja Polish – Shillelagh! OMG så vackert det är! Jag tror att det kan vara det vackraste lack jag haft på mina naglar på väldigt länge. Det här fick jag i byte av Malin (ja, hon fick mina OPI Suede för detta) och det är riktigt svårt att få tag på. Jag vet inte om det är discontinued hos Ninja Polish men det kommer inte in så ofta iaf.

Här är det en vacker olivgrön nyans med skimmer i guld, så otroligt vackert! Jag hade det hela veckan, utan en enda chippning eller tipwear. Två lager, lättlackat som bara den och enkelt att få snyggt.

Åhh som jag älskade detta! Nu måste jag få tag i en ny flaska för detta får ju inte ta slut!! :D

Vad tycker du? Ge mig din åsikt bland kommentarerna! Var gärna med också via knappen nedan =)

English: Ninja Polish – Shillelagh, a huge lemming and a huge OMG! Sooo beautiful, I love it! 

ninjapolish-shillelagh-2ninjapolish-shillelagh-3ninjapolish-shillelagh-4ninjapolish-shillelagh-5ninjapolish-shillelagh-6ninjapolish-shillelagh-7ninjapolish-shillelagh-8

[inlinkz_linkup id=371943 mode=1]

  1. Kan bara hålla med! Galet snyggt! Innan du köper ett andr/backupa borde få låta mig få tag på en första :)
    Jag är med idag, hoppas du godkänner min nail art. När jag bar den uppfattade jag den verkligen som grön

  2. Jag förstår att du höll på att bli av med sockarna för hjälp så fint. Hoppas att jag någon gång har möjlighet att få tag på detta. Jag är med idag med ett blekt men fortfarande grönt lack.

Comments are closed.