Härliga långhelg! Är inte ute och demonstrerar idag, däremot gick vänsterns tåg förbi mitt hus så fick njuta av härliga slagord ändå. Men det är också måndag idag, vilket ju betyder Blå Måndag! Besök Emelie för fler skönheter.

Idag visar jag ett lack som jag fått av Ingela i min lackgrupp, nämligen A England – Queen Of Scots från kollektionen Elizabeth & Mary. Jag har ju tre till i den kollektionen, saknar bara Virgin Queen. Ni kan se swatchar av Fotheringhay CastleCrown of Thistles och Gloriana på länkarna.

Men detta är mörkt blå Queen Of Scots, det har en liten duochrom effekt i lila som inte riktigt syns på nageln. Det är en väldigt mörk nyans som här i fullt solsken fortfarande är lite för mörk. Men snygg är den!

2 lager, tog ett extra för säkerhets skull men det skulle jag inte gjort. Ni ser att det runnit lite på pekfingret. Bra formula i övrigt, A England är ju verkligen outstanding.

Vad tycker du om detta?

Comments are closed.