Igår tappade jag min mobil i backen och krossade skärmen… Så otroligt irriterande, är ju inte direkt så att vi badar i pengar :( Dessutom kapade jag mina naglar, de har efter vintern blivit så dåliga. Går av och var jätterepiga under lacket jag hade sist (ej peel-off), så nu är de avklippta fullständigt.

Men låt oss njuta av långa naglar och ett glödande lack! Detta är A England – Gloriana, jag har fått det från min lackgrupp. Det är så otroligt vackert, härlig rödorange nyans och ser verkligen ut som det glöder inifrån.

Jag har två lager här. Det ser knöligt ut, eller hur? Det är lagt ovanpå ett annat lack som var knöligt.  A England är som alltid perfektion på flaska.

Visst är det fint? Det här kommer jag visa igen, var så säker!

  1. Vad jag avundas er med långa nagelbäddar! Jag skulle beskriva mina naglar som långa om de såg ut så där. :-) Gloriana är en riktig snygging!

    • Fast här är inte naglarna nerklippta, här är de i min vanliga långa längd. Jag har inte nagelbäddar som Linda! Men visst är det snyggt!

Comments are closed.