Blå Måndag idag hos Emelie, besök henne för fler blå skönheter!

Idag vill jag visa er ännu ett Lacqua, denna gång metallicblå Lacqua – Treasure. En härlig nyans, kornblå är den väl i det närmaste med en metallisk finish. Tyvärr hade jag lite bråttom med att fota detta så blev lite kladdigt.

Här har jag använt 2 lager med topplack över. Ser lite kladdigt ut och bilderna är oskarpa. Du behöver helt klart vara ostörd när dessa ska på naglarna!

Jag är generellt nöjd med Lacqua. Det kräver lite underarbete, du måste se till att naglarna är helt rena från fett och smuts och därefter rugga upp ytan med blocket. Baslacket ska sedan användas i ett tunt lager och låta torka ordentligt innan lacket läggs på. Även lacket måste appliceras långsamt och i tunna lager. Det gröna Forest Hug satt i närmare 2,5 vecka men detta endast 5 dagar. Jag tror att det berodde på att jag hade ett glitterlack över det.

Det är lätt att få bort det också, använd naglarna eller en orangepinne för att försiktigt lossa på lacket. Det bästa är att det inte skadar nageln, de känns helt släta och fina efteråt. Jag tycker också att mina sköra flagiga naglar hållit bättre när jag haft lacket över. Så fort jag varit utan lacket har de gått av.

Så testa detta! För mig håller det bra och länge.

Betyg 4 av 5.

Comments are closed.