19 juni, 2024

Två looks

Har naturligtvis testat lite av sminket jag fick med mig i helgen! Här är två looks! Sorry för mobilbilder…

Looken till vänster består nästan helt av Makiash. Primer och BB Cream, flytande concealer, rouget Fresh Plum och läppstiftet. Bryna har jag målat med Depend och mascaran är från Max Factor. Mycket bra hållbarhet på läppstiftet men är mindre nöjd med BB krämen. Funkar ändå bäst på sommaren.

Till höger ser ni matta läppar från nya L’Oréal – Lip Paint matte in Wuthering Purple, så himla snyggt! Min mascara är nyheten False Lash Superstar Xfiber med svart primer (!) och ögonbrynen är målade med Apoliva nya brynpenna. Foundation är Max Factor Miracle Touch, en foundation som jag fick utprovad hos L’Oréal just för att passa min hudtyp och nyans. Här har jag såklart primer och concealer också. Jag älskar förresten mascaran! Jösses vad snygga och långa de blev, jag gillar mina fransar långa, böjda och separerade.

Jättekul att få prova lite nytt smink! Smink och naglar är min passion även om jag inte är så himla duktig alla gånger.

En tanke på “Två looks

  1. Jag tycker båda sminkningarna ser jättefina ut! Jag testade lite i måndags men sen blev jag sjuk så då kom jag av mig. Har dock testat lite hudvård och kroppsprodukter och nästa gång det blir hårtvätt tänkte jag testa Olaplex.

Kommentarer är stängda.