19 juni, 2024

Daisy Beauty Expo 2017

Som jag skrev i lördags var jag i helgen på Daisy Beauty Expo, ni minns kanske att jag var där 2015? Ett otroligt genomarbetat och underbart event som jag var otroligt tacksam och glad över att få besöka.

I år var det delvis nya utställare, men framförallt var det uppdelat på två dagar. På fredagen var det föreläsningar och på lördagen mässa. Tyvärr kunde jag inte åka upp redan på fredagen, så tidigt lördag morgon tog jag sällskap med Vintertroll-Emelie och Sofie bussen upp till huvudstaden. Även i år var eventet på Tändstickspalatset, lite mindre trång och kaos denna gång men det var fortfarande varmt och kvavt på sina håll. I år kunde jag inte skylla tröttheten på graviditet heller (dock på Mika!)!

Jag fotade inte så mycket, ni har sett lite av montrarna redan både på instagram och här på bloggen i lördags. Idag radade jag upp allting på köksbordet så låt oss se vad jag fått hem att testa!

Faktiskt fick jag hem mer produkter än förra gången, det var fler sminkutställare med också vilket tillsammans med naglar intresserar mig mycket mer än hudvård. Men jag har fått hem massor med produkter för att få bukt med min yttorra hy och pigmentfläckarna. Ska ge dem alla en chans tänkte jag! Smart av mig att ta med en rejäl dramaten för att få hem allt.

Bäst: Alla underbara tjejer jag träffade och hängde med. Beautyvärlden är lite speciell, självklart är man lite självmedveten om sina brister men ingen bryr sig ju egentligen. Bäst var också välkomstkramen jag fick av Kicki, det betydde mycket att hon välkomnade mig så. Maten var också underbar (har ju knappt ätit utanför huset på 2 år!) samt förstås alla utställare! Underbart medgörliga och behagliga att ha att göra med.

Sämst: Påsslöseriet. Varför inte ge oss en dramaten redan vid entrén som vi kunde fylla med grejer, istället för kasse efter kasse som alla sedan slängde för att få plats i sina medhavda kassar?

Här kommer min skörd. Säg till om du vill veta mer om något. Jag kommer försöka testa det mesta så då kommer mer info!

 

Och ja, såhär såg vår fotostudio ut. Produktfoto är inte min grej…

En tanke på “Daisy Beauty Expo 2017

Kommentarer är stängda.