Oj oj, vilken lördag det blev! Som jag skrev förra veckan var det dags för mitt allra första Daisy Beauty-event i lördags. Daisy Beauty är Sveriges absolut bästa skönhetsmagasin och dess chefredaktör Kicki Norman är så extremt bra. Hon har gjort så väldigt mycket för bloggarnas presstrovärdighet och möjligheten att få komma på event som dessa där vi via föreläsningar och personliga möten med olika märkesrepresentanter få lära oss mer.

Jag berättade också för Kicki hur nervös jag var inför den här konferensen, dels är jag ju rätt introvert och rädd att bli lämnad utanför. Dels är jag ju gravid och därmed lite jönsig (hormonstyrd ni vet). Men det gick jättebra, hade sällskap av Nailtastic-Anne och Sminkan-Emma större delen av dagen och det var så skönt med den tryggheten. Dessutom tog sig Kicki tid att prata med mig efteråt om hur det hade gått – tack för din omtanke!

Men om vi återgår till själva eventet då. 100 skönhetsbloggare och journalister var inbjudna, 30 varumärken representerade och 7 föreläsningar. Här kan du hitta gästlistan med länkar, jag blev av någon anledning placerad i nagelbloggruppen! :D Jag hann inte med mer än 4 föreläsningar, men det var SHRs ordförande Annica Joensuu som började, följt av Kraft Cosmetics som av Sandra Pitropia lanserade Medik8 i Sverige. Därefter Pagro om bioaktiv hudvård, Björn Axén’s Lina Ressner och Daniela Murtas som stylade trendfrisyrer på modeller. Fredrik Berne från Galderna berättade om Restylane (synd jag missade den känner jag nu efteråt) och Hanna Seth från Skin Concept och Demalogica. Bäst och avslutande föreläsning var Apoteket AB och Pär Svahnberg som tog hål på min parabenskräck.

Jag har antecknat från de föreläsningar jag var på, så om ni är intresserade gör jag gärna ytterligare ett inlägg med den infon också. Dock fotade jag inte så mycket vilket var synd, varken med mobilen eller stora kameran.

Och som sagt, 30 varumärkesrepresentanter var på plats! Vi fick enorma mängder goodiebags och så mycket spännande produkter att testa. Mest ser jag fram emot Pür Minerals foundation, pärlserumet från Annemarie Börlind, Depends nya 7Day hybridlack och RENs olika produkter. Jag missade några utställare, som L’Occitane men fick å andra sidan naglarna fixade med Depend och håret stylat av Bosch – samt en ny värmeborste!

daisybeauty-2purminerals-2purminerals-1

Kort sagt, ett mycket bra arrangerat event! Från mottagandet av Maria – Little Miss Consumer, som kände igen mig i receptionen, den underbara lammfilén och allt annat ljuvligt som serverades och inte minst alla underbara bloggare och utställare som jag hann prata med. Jag hade svårt att komma igång på förmiddagen och kände mig lite som en osynlig skugga men det blev bättre efter lunch. Jag trodde också att jag hade världens tydligaste gravidmage men det var ingen som inte redan visste som sa något – iofs är det ju bra att inte anta något om någons ökande omfång.

Lite kritik eller kanske feedback kanske är på sin plats då? Wifi-lösenordet borde ha stått på programmet, jag upptäckte den informationen först vid lunchen. Dessutom var det ingen 4g-täckning inne i föreläsningssalen och knappt utanför så det var lite jobbigt. Jag orkade inte ens instagramma pga det… Jag tycker också det var knepigt med vatten/dryck eftersom det inte fick tas in i föreläsningssalen. Men det är ju trots allt mitt eget ansvar. Sedan vill jag föreslå Kicki att till nästa år ordna med sponsrade shoppingkassar med blixtlås, så en får med sig alla kassar!

Men i det stora hela – WOW! Vilket event! TACK Kicki för att jag fick komma!!! <3

Lite bilder på innehållet i goodiebagsen. Lägger bara upp bilder nu så får jag återkomma till dem senare!

daisybeauty-1dependbjornaxengalderna-restylanediordermalogicaapoteketbaremineralsrenbosch-syossnveyeko-suncoatmedik8janeiredaleannemarieborlind-purmineralsavene-elemis-blisselizabetharden

Comments are closed.