20 maj, 2024

Nyhet: Kicks Nail Care

kicks-nailcare

Tre paket väntade på mig när jag kom hem, bla från Kicks nya serie Nail Care. 8 nya vårdande produkter för naglar med behov av mer olja, stärkande vitaminer, snabbtorkande droppar och topplack med geleffekt varav 4 har landat hos mig för påseende.

Jag har hunnit testa Nail Growth, som stärker och motverkar flagnande naglar. Jag gillade att det var ett lack som torkade och skyddar nageln och inte bara nåt kladdigt som försvinner. Återstår att se om den kan göra något åt mina krånglande naglar på högerhanden. Vänster hands naglar däremot är nog mer betjänta av Cuticle Oil, detta då jag haft problem med nagellossning. Oljan innehåller mandel-, avokado-, jojoba-, makadamia- samt arganolja så nåt borde funka. Doftar gott av aprikos också.

Priserna är rätt vettiga också, 89 kr för 11 ml. Finns i butik och på kicks.se nu!

Kicks Nail Care

 • CUTICLE OIL – Daglig vård berikad med fem naturliga oljor: mandel-, avokado-, jojoba- och makadamiaolja samt ekologisk arganolja. Oljan har återfuktande, skyddande och stärkande egenskaper. Masseras in i naglar och nagelband varje morgon och kväll.
  8 ML, 99KR
 •  

 • CUTICLE OIL PEN – Nagelolja i praktiskt och väskvänligt pennformat. Pensla på intensiv nagelbandsvård berikad med mjukgörande aprikoskärn-olja, mandelolja och sheasmör. På språng eller på resa – nu kan du alltid ha välvårdade nagelband.
  2,2 ML, 89KR
 •  

 • NAIL GROWTH – Intensiv nagelvård som stärker och motverkar naglar som flagar och bryts. Berikad med antioxidanter, återfuktande vitamin E, F och C. Applicera varannan dag under en vecka. Passar även som ett förstärkande baslack.
  11 ML, 89KR
 •  

 • OXYGEN – Detta vårdande lack släpper igenom mer syre än vanliga lack, vilket främjar friska naglar. De aktiva ingredienserna, som kameliaolja, hjälper att stärka naglarna. Appliceras ett par gånger i veckan och kan även användas som baslack.
  11 ML, 89KR
 •  

 • ALL-IN-ONE – Denna smarta multiprodukt med kameliaolja är baslack, topplack och nagelförstärkare i ett. Appliceras på bar nagel som ett baslack samt efter färgat lack. Kan också användas på egen hand som nagelförstärkare.
  11 ML, 89KR
 •  

 • RAPID DRY – Ett snabbtorkande överlack som bevarar manikyren. Appliceras ovanpå nagellack för ett högglansigt skydd.
  11 ML, 89KR
 •  

 • GEL EFFECT – Ett överlack med gelformula som ger mycket hög glans och håll-bart resultat. Nagellacket hålls på plats längre, utan att kräva härdning med särskild lampa eller krånglig borttagning.
  11 ML, 89KR
 •  

 • 1 MINUTE DROPS – Snabbtorkande droppar som härdar nagellacket och ger glans på minuten. Ger intryck av slätare naglar, samtidigt som de vårdar nagelbanden. En till två droppar appliceras på varje nagel direkt efter lackning.
  8 ML, 99KR