25 april, 2024

Grön Onsdag: Essie – Hang Up The Heels

essie-hanguptheheels-1

Välkommen till veckans Gröna Onsdag! Ljuvliga härliga onsdag, mitt i veckan och snart helg! Du är väl med idag? Lägg till dig nedan så jag hittar dig, gärna före kl 21.

Idag vill jag visa en av de nya lacken från Essie Gel Couture. Åhléns hade 2 för 199 kr häromveckan och jag köpte detta – Essie – Hang Up The Heels – och Twill Seeker. Skulle vilja visa den som grönt men är nog lite för vågat även för mig! Men detta är alltså ett nästansvart lack, i vanligt dagsljus är det väldigt mörkt men i solen syns det gröna skimret. Riktigt vackert!

Tycker också att penseln och formulan var riktigt bra, gillar att penseln är lite skruvad och har en bred topp som gör det lätt att få riktigt snygga kanter. Två lager räckte och det torkade även riktigt snabbt. Jag får se hur hållbart det är, jag har en del väldigt flisiga naglar som inget lack sitter på. Ska bli intressant att se om Essies är så bra som jag hört.

Flaskan är också riktigt snygg, den sticker ut! Däremot tar den verkligen mer plats och är lite svår att greppa vid fotografering. Men annars är det riktigt kul!

Vad tycker du om detta och om Essies Gel Couture?

essie-hanguptheheels-2essie-hanguptheheels-3essie-hanguptheheels-5


12 tankar på “Grön Onsdag: Essie – Hang Up The Heels

  1. snyggt , men på min dator ser det svart ut!!=) ett som jag vill ha! själv är jag med med ett dammigt grönt lack!=)

    1. Åh nej, det är grönt! Väldigt mörkt men det syns :P Kul att du var med idag!

    1. Ja, det är ju på sommaren som det dolda skimret syns! :D Kul att du var med idag!

  2. Mörkt men ändå väldigt läckert! Jag kan tycka att nästan svarta lack blir lite för mörka ibland men detta tycker jag var fint.

Kommentarer är stängda.