idun.Dags för en recension av en produkt jag trodde mycket på och som blivit hyllad – men som inte funkade alls på mig. Nya Idun Norrsken – Pure Mineral Illuminating Foundation.

Produktinfo från Iduns hemsida:

Norrsken är helt fri från konserveringsmedel, silikoner, talk och parfym, nanopartiklar och bismuth. IDUN Minerals flytande foundation ger en naurlig lyster och en viktlös känsla redan vid applicering. Täckningsgraden går att bygga gradvis beroende på önskat resultat. Norrsken består av högrenade mineralpigment och noga utvalda ingredienser som vårdar och stärker huden. Den är berikad med antioxidanten vitamin E samt nordisk lingonfröolja som återfuktar, skyddar och ger naturlig lyster.

Applicera gärna Norrsken med IDUN Minerals Liquid foundation brush, en vinklad borste för felfri applicering.

Jag har sett att andra bloggare älskar denna, kanske har jag bara gjort fel när jag testat den? För jag blir sjukt kakig av den. Jag är antingen för torr eller har för mycket fuktkräm under som gör att jag måste pudra ner den. Jag kommer testa den igen med annan bas och med annan appliceringsteknik men som det är nu är jag inte alls nöjd.

Faktum är att jag först efter 5 gånger fattade att det var en pump på den. Usch för trög hjärna.

Nåja, jag tror inte alls den är dålig men den passar tyvärr inte min hud.

Betyg: 3 av 5

__
Produkt: Idun Norrsken – Pure Mineral Illuminating Foundation
Betyg: 3 av 5
Pris: 299 kr
Mängd:
Köpa igen: Nej
Inköpsställe: idunminerals.com
INCI: Aqua, Isononyl Isononanoate, Polymethyl Methacrylate, Cera Microcristallina, Glycerin, Octyldodecanol, Caprylic/Capric Triglyceride, Tocopheryl Acetate, Silica Dimethyl Silylate, Disteardimonium Hectorite, Vaccinium Vitis-Idaea Seed Oil, Peg-30 Dipolyhydroxystearate, Octyldodecyl Xyloside, Phenethyl Alcohol, Mica, Magnesium Sulphate, Hydroxyethylcellulose, Caprylhydroxamic Acid, Disodium Edta, Helianthus Annuus Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract

Comments are closed.