image

Hej Poppy!

Tack för ditt brev sist! Vet att det är sällan jag skriver men nu på sommaren finns det ju så mycket annat att göra. Som jaga flugor och tigga godis.

Och inte minst se till bebisen! Förstår inte hur en sån liten människa kan låta så mycket! När han sätter igång kommer alltid jag och Uchi springande för att se vad som står på och om vi kan hjälpa till. Jag brukar slicka lite på honom när han äter, mamma säger att det är jättegulligt och att det betyder att jag inkluderar honom i min flock. Jag tycker mest han smakar gott. Han får göra en massa konstiga saker också, som bada i en balja och får en massa tid med mamma. Ibland har jag lagt mig i hennes knä men då måste han vara där precis då, aldrig får jag henne för mig själv.

Orättvist. Men söt är han! Jag brukar lägga mig bredvid och hålla dem sällskap iaf.

Annars är det lite ansträngande just nu att sätta Deshi på plats. Han verkar inte fatta att lådan i köket är min låda och att han ska försvinna när jag jagar honom. Han ska visa respekt och inte fräsa åt mig, men det lär han sig väl vartefter. Oftast är han ödmjuk åtminstone!

Apropå flugor! Jag trodde de var nåt man skulle leka med men tydligen vill mamma och pappa att de ska ätas upp! Så det har jag börjat med nu. Bra va?

Tjing på dig Poppy! Nu ska jag fira min 9-månaders dag med lite godis!

image

image image

image

image image