soto-57

Hej Poppy!

Tack igen för ditt brev på min halvårsdag! Roligt att ni firade den =)

Jag är lite ledsen just nu. Mamma och pappa är bortresta och vi bor hemma hos mormor. Vi har det såklart jättefint här, mormor är snäll mot oss och även om hon inte är hemma just nu så blir det mysigt ikväll när hon slår sig ner i fåtöljen. Då ska jag nog gosa tror jag. Men jag är ledsen eftersom jag saknar mamma och pappa så mycket. Jag vet inte när de kommer tillbaka heller, tänk om jag aldrig får se dem igen?

Om de hämtar oss kommer jag tjura i flera dagar, så de vet att inte lämna bort mig igen! Jag är minsann envis!

Tidigare höll mamma och pappa på och fixa här hemma, i söndags satte de upp en ny kattsäng som både jag och farbror Deshi tyckte var jätteskojjig. Den var liksom avgränsad så vi kunde fara omkring lite som vi ville. Men det mesta är som vanligt så det känns skönt. Vad menar du med att vi ska få en bebis? Vad är det? Jag vet att mamma kallar mig bebis, menar du att det kommer en ny kattunge? Nåja, jag får lära den allt jag kan då! Som att bita mamma i armhålan och pappa i fötterna. Nåt skoj ska man väl ha?

Förresten, grattis till din nya fina rosett! Vad duktig du är! Jag vet inte om jag vill ha någon mer rosett men kan väl ge det ett försök till. Men vi får se om jag kan vänja mig vid den där hemska maskinen först!

Nej nu ska jag gå och riva ner en blomma så jag får plats i fönstret i väntan på mormor. Ha det så fint!

soto-53soto-54soto-55soto-56soto-58