contrarypolish-makebelievereality-1

Måndag igen då! Jag gör inte många knop just nu, försöker aktivera mig med olika syprojekt tex men ryggen säger stopp efter bara någon timme. Försöker gå ut och gå – fötterna säger stopp. Försöker göra nånting – magen säger stopp. Det är tungt nu minst sagt.

Idag är det måndag vilket såklart innebär Blå Måndag hos Emelie, sätt fart och besök henne idag!

Jag vill visa ett lack jag fått från Anne i födelsedagsgruppen – Contrary Polish – Make Believe Reality. Det är en riktigt härlig nyans av sjöskumsblått med skimmer i rosa. Otroligt skirt dock, har testat detta på egen hand och efter 5 lager gav jag upp Då syntes fortfarande mina gula naglar igenom. Så dessa bilder visar tre lager ovanpå Depend 7 Day Catch a Sailor som ni såg förra veckan. Visst är det en härlig nyans?

3 lager alltså, torkade sisådär. Fick rynk på något finger en timme efteråt. Sedan är det ju synd att det är så skirt. Hade mina naglar varit fina hade det kanske varit ok men när det gula syntes så väl… Usch.

Vad tycker du om detta?

contrarypolish-makebelievereality-2contrarypolish-makebelievereality-3contrarypolish-makebelievereality-4contrarypolish-makebelievereality-5contrarypolish-makebelievereality-6

  1. Men vad trist att det var så skirt! Jag blir alltid sur om det visar sig att man behöver en bas (så länge det inte är en glitter topper där det är självskrivet att en bas är nödvändig).

Comments are closed.