Hej och välkomna till sommarens sista Gröna Onsdag! Tänk att det redan på fredag är september, hur kan det gå så fort? Hoppas du är med idag, lägg till dig via inLinkz – gärna före klockan 21.

Idag fortsätter jag visa hösten från Depend, med ännu ett vackert lack från höstkollektionen Club Style. Detta är Depend527, ett sammetsskimrande skogsgrönt lack som verkligen är så vackert. Jag tycker ju det sidenmatta är finast men även med topplack är det tjusigt, blir väldigt gnistrande. För att inte tala om nyansen! Toppnotch Depend!

2 lager, bra formula och pensel. Torkade snabbt givetvis och blev inga ränder. 

Visst är det snyggt? 


  1. Fint grönt du visar och jag försökte verkligen lägga in bild, men dom är bara halva fortfarande och sonen har aldrig tid;)
    Ligger iaf på insta.

  2. En grön snygging till från den kollektionen. Jag ska ta slut på några gamla kollektioner innan jag får ge mig på den här, men jag längtar faktiskt.

  3. Vet inte om jag hann med… blev lite sent. Men fint grönt lack du visar, Depends lacker är verkligen fina. Den där skogsgröna passar ju fint nu när hösten kryper på. Jag föredrar alltid lack med ett överlack på ;-)

Comments are closed.