ciate-mojito-1

Oändligt välkommen till ännu en härlig onsdag i den gröna nyansens tecken, Grön Onsdag for the win! Du är väl med idag? Lägg till din länk via inLinkz nedan, gärna före 21 så jag hinner få med dig i min sammanfattning.

Idag är det dags för mig att visa ett lack jag fått i födelsedagspresent av Malin. Det är knallgröna Ciaté – Mojito, en grön nyans som går lite mot gult men är så läcker i sin lysande prakt. Tyvärr färgade det av sig rejält, har fina gula naglar nu. Jättefint. Men jag går ju aldrig utan lack så spelar roll. Nyansen är väldigt härligt men det hade nog varit fint att pimpa det lite. Kanske med lite stämplar eller stenar? Hade dock ingen tid till det när jag lackade naglarna. Mina händer ser förresten väldigt röda ut, det blev så när jag färgjusterade bilderna. Färgen på lacket är dock korrekt.

Det här är rätt skirt, här har jag använt 4 lager! Men penseln och formulan var bra åtminstone, även om jag lyckades sabba manikyren på högerhanden när det tog sån tid att härdas.

Härlig färg som sagt men okul att det färgade av sig. Vad tycker du om detta?

ciate-mojito-2ciate-mojito-3ciate-mojito-4ciate-mojito-5ciate-mojito-6

[inlinkz_linkup id=516016 mode=1]

 1. Fin grön men ogillar att det både färgar av sig och är seg att torka.
  Jag är med idag äntligen, förstår inte att det ska vara så svårt att köpa gröna lack nu för tiden.

  • Ja, eller hur.
   Nää, hur kan det vara så svårt!? Grönt som är så härligt! Kul att du var med idag!

 2. snygg färg,, men synd med skira lack,,,jag lackar oftast på kvällen då barnen ligger o sover jag har inte den tiden längre och då vill man ha snabb torkande lack!!!är själv med idag!!ha det gott!!

  • Eller hur! Ett bra tips är ju ett snabbtorkande överlack som härdar igenom snabbt.
   Kul att du var med idag! =)

 3. Snygg och användbar grön färg men 4 lager som färgar av sig var kanske inte nån höjdare. Ser jättefint ut på dig iaf. Jag hoppas jag får vara med idag, har iaf grönt på tre av naglarna :)

  • Ja lite trist faktiskt, det försvinner ju vartefter men ja…
   Kul att du var med idag, fantastisk manikyr som vanligt! =)

 4. ser fint ut men de andra sakerna lät inte så bra så blir nog nej för mig. är med idag, tyvärr har jag fortfarande inget nytt grönt men detta är ju en stor favorit Zoyas Chita.

Comments are closed.