28 mars, 2024

Grön Onsdag: Sensinity – 45

sensinity-45-1

Välkommen till veckans Gröna Ondag! Du är väl med i dag och firar vår fina veckodag? Visa grön manikyr, mejk eller outfit vetja! Bara du anmäler dig före 21 ikväll så jag inte behöver sitta upp för länge =)

Idag vill jag visa er ett ganska neonigt krämlack, Sensinity – 45. Riktigt dåliga bilder tyvärr, korta naglar och dåligt ljus. Trist! Jag har ju sett det här hos andra som visat jättefina bilder. Det är ju en härlig färg och dessutom doftar det ju – sägs det. Jag kände ingen doft direkt när jag lackade med detta.

Här är det tre lager tror jag, ganska ok formula och som ni ser inte så väldigt snabb torktid heller. Men inget egentligen att klaga på.

Vad tycker du om detta? Hoppas du jag ska visa nåt roligare nästa vecka?

sensinity-45-2sensinity-45-3sensinity-45-4

[inlinkz_linkup id=444552 mode=1]

10 tankar på “Grön Onsdag: Sensinity – 45

  1. Jag äger inget Sensinity ännu, mest för att de flesta jag sett kostat lite väl mycket i jämförelse med andra lack. Speciellt när man ser att andra bloggare köpt dem för betydligt mindre. Denna grön är riktigt fint, har även sett ett neon teal som jag varit sugen på.

    Jag är med idag, OM jag får. Visar en metallic som är typ ”sea foam”-färgat, alltså grönblå. :P

    1. Jag har inte ens sett dom nånstans, detta har jag fått. Det tealgröna låter ju snyggt, vore kul att testa! Och klart du får vara med, kul! =)

  2. Läckert och knalligt, Sensinity har en del riktigt läckra nyanser, med tanke på priset är de inte alls tokiga. Är med idag i sista minuten, har haft trassel med min nätuppkoppling idag.

    1. Ja vore kul att se en hylla med alla, har ju inte sett dem nånstans. Kul att du var med oavsett trassel! =)

Kommentarer är stängda.