18 april, 2024

Nagelnyheter från Ciaté

Ciaté kommer med lite nagelnyheter i vår, förutom deras nagellackskollektioner då alltså. Knight In Shining Armour skulle jag behöva med mina torra naglar. Vad tror ni om Ciatés nagelvårdsnyheter, något du är sugen på att testa?
Ciate_Nail_Gym_GroupCiate_Status_Grow_Group

NAIL GYM

För svaga naglar

Du behöver inte gå till gymmet för att bygga upp svaga naglar igen! Använd denna stärkande vård 2 gånger i veckan och få friska, starka naglar. Nail Gym är formulerad med en unik skonsam oxygenteknologi och innehåller Hexanal – en patenterad stärkande ingrediens som förbättrar naglarnas tillstånd och gör dem starkare. Innehåller även närande och återfuktande Marulaolja och UV-filter som förhindrar missfärgning.

Användning: 2 gånger i veckan – enskilt eller som baslack.

STATUS GROW

För korta, ömtåliga naglar

Daglig närande vård som påskyndar tillväxten och ger de långa naglar som du har drömt om! Status Grow innehåller ett unikt komplex av botaniska extrakt som Aloe Vera och extrakt av Citron, Ginseng, Granatäpple och Vindruva samt Marulaolja som återfuktar, ger näring, revitaliserar och ljusar upp nageln. Komplexet tillför nageln en hög dos av antioxidanterna A, B5, C, E och F-vitaminer som aktiverar keratinsyntesen. Baserat på en skonsam oxygenteknologi som bildar en andningsbar hinna på nageln.

Användning: 2 lager, 2 gånger i veckan på rena naglar.
Ciate_Bloom_Boost_GroupCiate_Knight_in_Shining_Armour_Group

BLOOM BOOST

För trista, missfärgade naglar

En snabb uppfräschning av naglarna! Ger omedelbart finare naglar med en patenterad Optical Brightener som neutraliserar missfärgningar och ger naglarna en glänsande och välvårdad finish. Både den rosa tonen på själva nageln som det vita på den fria spetsen av nageln framhävs. Bloom Boost bygger på skonsam oxygenteknologi.

Användning: 1-2 lager på rena naglar.

KNIGHT IN SHINING ARMOUR

För trista, uttorkade naglar

Denna nattmask räddar trista, uttorkade naglar och nagelband. Den är berikad med Marulaolja och Urea som omedelbart ger näring och mjukgör. Efter en natt ser både naglar och nagelband betydligt friskare och fräschare ut. Det är Ms. Knight, grundare av Ciaté, som utvecklat denna bot – verkligen en Knight in Shining Armour!

Användning: Applicera ett lager på rena naglar och tvätta av med varmt vatten och tvål nästa morgon.
Ciate_Marula_Oil_Purple

MARULA CUTICLE OIL

3 varianter: För friska naglar; svaga naglar samt torra naglar som lätt bryts Marulaolja är en av naturens bäst bevarade hemligheter. En sann multi-olja som innehåller massor av antioxidanter, näringsämnen, mineraler och essentiella fettsyror, som vårdar, återfuktar, ger näring och ökar hudens elasticitet och ger friskare naglar.

Marulaoljan i Ciatés 3 nagelbandsoljor utvinns ur frön av handplockade frukter från Marulaträdet i Sydafrika. Finns i tre varianter:
• Lila variant med blåbärsextrakt för den dagliga vården av friska naglar
• Rosa variant med rosenextrakt för svaga, mjuka naglar
• Grön variant med vindruveextrakt och sojaproteiner för torra naglar som lätt bryts och skivar sig.
Ciate_Beautiful_Cuticles_GroupCiate_Underwear_Group

BEAUTIFUL CUTICLES

För uttorkade, hårda nagelband

Få dina naglar i toppskick med Ciaté Londons Beautiful Cuticles pen! Fräschar upp och förnyar omedelbart trista nagelband med en dos av detta superserum, det är berikat med vitamin E och Marualaolja som återfuktar och mjukgör och ger fräscha nagelband. Vrid på änden av förpackningen för att dosera serumet och applicera med pennan. Perfekt för handväskan!

UNDERWEAR BASE COAT

Ett närande baslack berikat med lotusblomextrakt. Ger en perfekt bas för manikyren och därmed en längre hållbarhet samtidigt som den vårdar och förhindrar missfärgning av nagelplattan. Vi rekommenderar konsekvent användning av baslack – gå inte ut utan Underwear!
Ciate_Speed_Coat_GroupCiate_Mattnificent_Group

Ciate_Perfect_Paint_Job_Group

SPEED COAT TOP COAT

Ett prisbelönt formaldehydfritt överlack som garanterar yttorra naglar på 60 sekunder! Förseglar färgen, ger en vacker glans och förlänger hållbarheten på din manikyr – perfekt manikyr i upp till 10 dagar! Denna produkt har blivit väldigt populär sedan lanseringen 2008 och har vunnit åtskilliga utmärkelser. Nu lanseras Speed Coat Top Coat i en ny uppdaterad look.

MATTNIFICENT

Matterande överlack

Med Mattnificent blir sortimentet av lack i lådan dubbelt så stort! Uppnå en helt ny och annorlunda look genom att avsluta manikyren med ett matterande överlack. Applicera ditt favorit Ciaté nagellack och låt det torka. Applicera sedan ett lager Mattnificent – och upptäck hur det tidigare så glansiga lacket plötsligt blir helt matt!

PERFECT PAINT JOB

En smidig korrekturpenna som underlättar din manikyr. Removerpennan tar enkelt och precist bort lack som hamnat utanför nageln, utan att smeta ut nagellacket eller kladda ned. Innehåller ej aceton. Varje penna innehåller tre extra spetsar för refill.

Styckpris för alla nagelvårdsprodukter är rek. pris 185 sek.
Ciate_Choc_Pots_Group
Dessutom har de ju tidigare släppt removerburkar med doft av choklad, hur ljuvligt? Jag som hela graviditeten haft en craving på mintchoklad ska nog kolla in den turkosa till höger!

CIATÉ CHOC POTS

Nyhet från London – snabb och skonsam nagellacksremover i praktisk burk! Från nude och så snabbt byte till en trendig pastell… Den perfekta matchen mellan färgen på dina fingertoppar och dina favoritstiletter eller nya blus kräver snabba skiftningar av manikyren. Ciaté lanserar nu den perfekta lösningen med de nya Ciaté Choc Pots utan aceton i fyra chica, doftande versioner:

  • Apelsinchoklad
  • Vit choklad
  • Pepparmintchoklad
  • Mörk choklad

Denna skonsamma nagellacksremover utan aceton är berikad med närande och återfuktande Marulaolja och B5- och E-vitamin. Allt för att undvika att naglarna torkas ut. Burken har en perfekt storlek för necessären till vårens och sommarens resor, och gör borttagning av nagellack till en lek – stick fingertoppen i burken, låt verka några sekunder och dra fingret runt – voilá, så är lacket väck!

Choc Pots finns i fyra varianter och lanseras i början av mars.

30 ml. Rek. pris 99 SEK.

2 tankar på “Nagelnyheter från Ciaté

Kommentarer är stängda.