idun-japsis-2Har just överlevt glukosbelastning. Ugh, vilken hemsk sockerlösning! Men det gick bra, jag har inte diabetes! :D Gick tom bra att vänta med frukosten, jag som alltid är så vrålhungrig på morgonen.

Men dags att visa sista Idun-lacket då!

Detta är mörkt röda Idun – Japsis, en blodröd nyans i någon sorts jellyfinish, otroligt tjusigt. Djupt röd, inte alls lik Korall utan mycket djupare. Verkligen tjusigt. Förutom Korall då som jag föll hårt för är detta min favorit från de jag fick att recensera.

Här är det tre lager tror jag, men ni ser att det är vnl fortfarande. Iofs syns det mest när solen lyser igenom naglarna. Men ett lager till hade nog inte skadat. Bra formula och finish annars. Det röda i nagelbanden kommer från Korall som jag lackade med innan.

Vad gillar du detta då? Och vad har du tyckt om mina inlägg om Idun? Blir du sugen på att testa dem?

Förresten, någon skrev att hon inte sett Iduns lack nånstans, jag har sett dem på samtliga olika apotek jag varit på. De finns i Iduns hylla ganska högt upp, lie skymda bakom märkesskylten nästan. Hittar du dem inte kan du ju alltid fråga om de kommit in!

idun-japsis-3idun-japsis-4idun-japsis-5idun-japsis-6idun-japsis-7

Comments are closed.