clinique-bb-cream2Nu kommer Clinique med en ny BB Cream, speciellt inriktad för de med hudorenheter såsom pigmentfläckar och akne.

Clinique Anti-Blemish Solutions BB Cream har spf 40 och lanseras nu i mars, den kombinerar fördelarna med en täckande kräm som också behandlar huden samtidigt. Den ger en naturlig finish, täcker orenheter och skyddar huden från solens starka strålar. Och det utan att täppa till porer och orsaka mer akne.


Vad den gör

  • Högt solskydd. Spf 40 med UV-A/UV-B och PA+++
  • Håller upp till 12 timmar, ger en kylande effekt på huden samtidigt som den håller länge.
  • Kontrollerar oljig hud. Pigment och kisel gör att färgen är beständig utan att oxidera och håller oljan och sebum på ett minimum. Ger en matt naturlig look.
  • En jämn hudton direkt. Ljusar upp huden och minimerar ojämn hudstruktur.

Formulan är tunn och vattnig, men täcker riktigt bra. Nästan för bra kan jag tycka, det gäller att du arbetar in den ordentligt i huden så du inte får ränder i ansiktet. Det gäller också att skaka flaskan ordentligt innan så den blandar sig ordentligt. Jag har fått Medium Light att testa, den finns även som Light och Deep. Medium Light ser riktigt mörk ut på handen men smälter fint in i huden. Jag upplever att jag måste pudra ner den lite lite, inte mycket alls men för att undvika blank näsa bla.

Clinique Anti-Blemish Solutions BB Cream lanseras alltså här i mars hos alla de återförsäljare som säljer Clinique. Rekommenderat pris är 295 kr för 30 ml.

Och så lovade jag en uppdatering angående Clinique Wedding Trio som jag skrev om tidigare. (Varning för lite heteronormativt säljsnack här)

Clinique Long last Lipstick Kiss the pride collection

clinique-wedding

Hur ser dina drömmars läppar ut på din stora dag?

Klänningen har du förmodligen koll på, middag, champagne och kyrkan, åtminstone i åtanke, men hur är det med läpparna? Clinique har satt ihop en liten exklusiv kollektion för läpparna, som består av 3 vackra användbara färger som kan få varje par läppar vackra och inbjudande för din stora dag. Med de romantiska nyanserna och fina namn som Will du …? I Do och Honyemoon är scenen satt för vackra, inbjudande läppar, den perfekta inbjudan för en kyss.

  • Will you…? En ljus, varm, rosa nyans som är välkomnande att bära när han faller på knä.
  • I Do En perfekt rosfärgad/närnyans som kompletterar varje rodnande brud på hennes mycket speciella dag.
  • Honey Moon En vacker universell beige nyans, vilket passar de flesta hudtoner, perfekt ensam under dagen eller med en iögonfallande ögonmakeup på kvällen.

Finns enbart på clinique.se och clinique.dk från mars 2015

Pris: 235 kr, 190 DKK

Min favorit är som sagt I Do, en riktigt härlig nyans med bärtoner som biter sig fast länge.