shadesbybarielle-datenight-1

Varmt välkommen till 2015 års första Grön Onsdag! Jag hoppas att ni alla haft en fin jul- och nyårsledighet och att vi nu kör igång med full kraft igen? Lägg till din länk nedan i inlinkz, gärna före kl 21 som vanligt. Du kan även vara med via instagram, ange bara ditt användarnamn och välj bild i inlinkz!

Idag vill jag äntligen visa er den sagolikt vackra Shades of Barielle – Date Night. Jag har haft den i arkivet alldeles för länge men nu var det dags. Trist bara att bilderna är så kassa, måste skärpa till mig med fotandet. Tycker varken bilderna eller naglarna är särskilt fint :/ Men lacket, ljuvligt skogsgrönt med skimmer, förmodligen min favoritgröna nyans. Älskar det! Även detta har legat otestat i ungefär 4 år, varför kan man verkligen undra!

Jag har använt 2 lager, bra formula och pensel. Det är lite städat som synes men inte på ett katastrofalt vis. Mycket fint är det iaf!

Vad tycker du? Håller du med mig om att det är snyggt? =)

shadesbybarielle-datenight-2shadesbybarielle-datenight-3shadesbybarielle-datenight-4shadesbybarielle-datenight-5shadesbybarielle-datenight-6

[inlinkz_linkup id=482647 mode=1]

 

  1. Schhhnyggt! säger jag om det lacket, så fint med den djupa gröna färgen och glöden i det. Ska se om jag hinner få med ett grönt inlägg idag, har lite att pyssla med men ska göra mitt bästa!

  2. Jag tycker att Date Night är otroligt snyggt. Hör nog till de gröna skimmerfavoritena. Strongt att du har uppehållit grön onsdag så länge verkligen. Och kul att du ska på Daisy Beauty expo, då ses vi på lördag :)

Comments are closed.