isadora-peacock-1

Måndag och dags för lack igen då! Måndagar är ju blå, så besök Emelie för Blå Måndag! Förresten – nacken känns riktigt bra idag, har fått massage av Anders senaste dagarna så det har äntligen blivit lite bättre. Hoppas det håller i sig!

Idag vill jag visa ett lack jag trodde jag fått i present av Linda? Men jag hittar inget om det i arkivet så jaja, detta är IsaDora – Peacock. Lacket kommer från Trend Nails A/W 2012 Jewels of Orient, en rätt fin kollektion tror jag. Jag är ingen köpare av IsaDora, köper jag ett till mig själv är det oftast på rea eller så. Det här är en härlig blå nyans med skimmer, verkligen ett härligt lack. Älskar den blå nyansen, den har en metallisk finish som är verkligen vacker!

Ni minns att jag parade denna med Nubar – Berry Blue Crush?

Här är det två lager, bra formula och pensel. Men jag hatar fortfarande den jävla flaskhalsen!

Vad tycker du om detta? Tjusigt va? Var roligt att söka på ”peacock” i bloggen, jag har visat en hel del lack som hetat något med det. De flesta är väldigt grönblå dessutom, så detta är verkligen ett undantag.

isadora-peacock-2isadora-peacock-3isadora-peacock-4

Comments are closed.