29 mars, 2024

Alanna Renee – Hedwig

alannarenee-hedwig-1

Här kommer ett lack jag verkligen gillade! Shit vad korta mina naglar var för bara en månad sen, jämför med Essie Dive Bar nedan med dagsfärska bilder. Jösses!

Iaf, Alanna Renee – Hedwig alltså, från en Harry Potter-kollektion som släpptes 2012 tror jag? Naturligtvis döpt efter ugglan Hedwig. Men det roliga i mitt fall är ju att min älskade lilla mamma heter Hedwig, så därför var jag ju tvungen att ha detta lack! Jag fick detta av Tove men har en annan flaska till som jag fick av Anna, tur det för detta vill jag nog bära igen! Jag älskar vita lack, detta är dessutom med glitter i gult och svart samt vita stringglitter. En perfekt representation av ugglan Hedwig!

Mamma Hedwig hade nog däremot varit ett mörkt grönt lack tror jag, med varm guldig glöd i… ♥

Här är det tre lager, lättlackat och torkade snabbt. Tror jag har två lager topplack också, men tror inte det var så knöligt. Lite jobbig formula såklart med framförallt strängglittret, men hanterlig.

Vad tycker du om detta? Och hur skulle ett lack som var döpt efter din mamma se ut?

alannarenee-hedwig-2alannarenee-hedwig-3alannarenee-hedwig-4alannarenee-hedwig-5alannarenee-hedwig-6

 

Det här lacket hade jag när vi var på Harry Potter-utställningen här i stan! Nadine fick en Hedwig så då var jag ju tvungen att matcha =)

alannarenee-hedwig-7

 

6 tankar på “Alanna Renee – Hedwig

  1. Brukar inte vara så jätteförtjust i vita lack, men det här var kanonsnyggt ju – tack vare ”glittren” i det. Ett lack ”baserat” på min mor hade nog varit eldigt rött för hon var en kvinna med ett sjujäkla humör och som man sa förr ”skinn på näsan.” Eller någon annan mättad färgstark nyansvariant, mamma var inte en ”lagom” person.

  2. Hur fint som helst!
    Oj.. Om min mamma hade haft en färg tror jag på någon varm orange/brun/röd nyans. Hon var en sån varm människa.. Men vet inte alls vilka färger hon gillade.

Kommentarer är stängda.