orly-solidgold-1

Ingen nailart idag, om jag inte får ett ryck senare i eftermiddag… Vi får se! =)

Idag blir det istället guld, matt och metalliskt med Orly – Solid Gold. Solid Gold ingick i en kollektion som kom 2009, Metal Chic Collection. Förutom denna kom även Iron Butterfly och Glam Rock, jag har Iron Butterfly på lut också att visa i veckan. Gamla lack som sagt… Nåja, detta är ett guldlack, det är först på de riktigt nära makrobilderna som det svarta syns i dem, annars ser de mest gula ut. Jag antar att dessa lack var ett svar på OPI Suede?

Ganska ok formula, här är det tre eller kanske tom fyra eftersom jag sabbade allt innan det var helt torrt. Jag tycker det blev lite väl mycket penseldrag dessutom, minsta feldrag syns med fula hack.

Ingen favorit även om jag gillar metalliska matta lack. Det är lite för gult för min smak helt enkelt! Synd att jag glömde ta topplack på en nagel för att se hur det såg ut då samt att solen inte sken…

Vad tycker du om detta? Ge mig din åsikt bland kommentarerna!

English: Orly – Solid Gold, from Metal Chic Collection 2009. Bit to yellow for my taste.

orly-solidgold-2orly-solidgold-3orly-solidgold-4orly-solidgold-5orly-solidgold-6

  1. Spännande med matt guld! Guld brukar ju liksom va glansigt jämt, även i verkligenehten. Det blir ju alltid lite skumt med matta metalliska lack. Men jag gillar det verkligen. Jag tycker inte det ser ut som speciellt mycekt penseldrag på bilderna i alla fall.

Comments are closed.