essie-divebar-1

Välkommen till veckans Gröna Onsdag! Är sjukskriven den här veckan, så inget tjat om att vara med före 21! Hoppas du vill vara med dock? Vore jättekul att se din gröna manikyr eller din gröna mejk! Lägg till din länk nedan via inLinkz.

Info om United in Green: Nu finns en Facebooksida (borde jag ha startat en grupp istället?) för de som vill vara med under United in Green. Jag kommer informera här också under v 40, men om du vill ha all info på ett ställe finns det alltså en facebooksida. Här hittar du den: facebook.com/UnitedinGreen

Idag vill jag iaf visa ett lack som jag nog kommer bli beskylld för att vara färgblind igen, Essie – Dive Bar. Jag uppfattade iaf detta som grönt, framförallt då jag spillde ut det på vita vaxduken… I mina ögon (eller på min skärm snarare!) är det en mörkt grön nyans som skiftar en aning i blått, lite sådär nästan-svart antar jag. En härlig nyans även om det såg mer spännande ut i flaskan än vad det gör på naglarna.

Här är det tre lager, det var en bra formula och som ni såg i inlägget igår behövde jag städa lite eftersom det rann en aning. Men annars var det lättapplicerat och inga konstigheter, vet inte om detta är den berömda nya penseln eller inte?

Nåja, vad tycker du om detta? Och visst är du väl med idag?

essie-divebar-2essie-divebar-3essie-divebar-4

[inlinkz_linkup id=449303 mode=1]

 1. Idag är jag med via instagram eftersom jag har blogpaus. Hoppas det funkar ;)
  Dive Bar ser görläckert ut, men på min skärm är den väldigt blå, men det där kan ju skifta mycket från skärm till skärm.

  • Det funkar utmärkt, kul att du var med! :)
   Ja tror det beror på fototemperaturen, ska testa att värma dem lite. Tyckte det var grönt irl iaf.

 2. Så himla fint lack det här är.. VILL HA!
  Jag tycker dock det är blåsvart.. Men jag kan se lite hint av grönt i :)
  Är med med Glam polish idag :)

 3. Dive Bar är så snyggt! Jag har skullat köpa det hur länge som helst, men inte kommit till skott…

  Jag är med idag, med inte mindre än tre spännande nyheter från The Body Shop.

  • Visst är det fint! Kanske lite kallt ljus bara på bilderna. Kul att du var med idag! :) spännande att se de nya lacken från tbs!

 4. åååå vilket fint lack!
  typiskt mig, att när jag för en gångs skull är i tid så behövs det inte =) är med idag med hela fyra olika gröna, dock inget nytt tyvärr.
  krya på dig

Comments are closed.