ons-2708-1

Onsdagsmejken då, på en kvinna med shoppingkassar under ögonen…

Jag har iaf använt två av mina nya skuggor från Make Up Store, tealgröna Ink – som påminner om Smaragde men utan glitter – över hela ögonlocken och under ögat. Samt rosa Nox i den inre ögonvrån. Blev en rätt fin kombo tycker jag, Nox tonade ner Ink en aning så den blev lite mer skimrig.

Jag gillar den iaf! Använde tom lite Nox på läpparna… Ni ser förresten mitt nyklippta hår! Tyvärr är jag inte nöjd med slingningen, det är hackigt! Det syns tvära hack nära benan. Väldigt trist, vete sjutton om jag orkar gå tillbaka dock…

ons-2708-2ons-2708-3

Produktlista

Hud
Foundation: Lancôme Teint Idole
Rouge: Benefit – Dallas

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Make Up Store Microshadow – Ink och Nox.
Mascara: Clinique Waterproof Mascara
Eyeliner: Apolosophy.
Ögonbryn: Clinique Eyebrow Pencil

Läppar: Läppglans från & Other Stores samt Nox

Attityd: Extremt outsövd…