gabrini-07-1

Oändligt välkommen till augustis första Gröna Onsdag! Den ljuvliga sommaren fortsätter med höga temperaturer, så fly värmen en stund med att delta i Grön Onsdag vetja! Lägg till dig i inLinkz nedan, fungerar även om du bara är med via instagram! Gärna före 21 som vanligt.

Idag vill jag visa er ett lack som min sjuåriga styvdotter Nadine köpte när hon var med sin mamma i Kroatien! Tänk så gulligt! ”Jag köpte det här eftersom du har Grön Onsdag, jag tänkte att du nog skulle gilla det.” OM jag gillar det? Det här är Gabrini – 07, ett riktigt knalligt neon. Jag har lagt det på två lager av ett vitt lack, det var lite skirt på egen hand men blev bra och knalligt ovanpå det. Det är en härlig grön färg men det såg ut som svarta partiklar i det? Det var väldigt glest så blev osäker på om det skulle vara så eller om det var förorenat.

Tyvärr blev topplacket väldigt bubbligt efter att jag hällt i några droppar Seche Restore. Så jag är väl inte nöjd med finishen direkt, även om det inte syns på lite håll. Rätt lättlackat också, bred pensel men bra formula. Bilderna visar rätt färg – på lacket. Det är knalligt och därmed svårfotat och mina händer blir ju såklart helkonstiga. Men skit i det, kolla på lacket!

Vad tycker du om detta? Visst var det gulligt av henne att köpa med sig det till mig?

gabrini-07-2gabrini-07-3gabrini-07-4gabrini-07-5gabrini-07-6

[inlinkz_linkup id=433876 mode=1]

 1. Åh, vad gulligt av henne! Och bra smak har hon, Nadine! urfint och härligt neonigt lack! Är med idag.

  Nästa vecka är jag bortrest men du kanske kan surfa in till mig och lägga in länken, tidsinställt funkar ju!

  • Mycket! =)
   Kul att du var med! Och med tanke på hur senil jag är lär jag glömma det, men jag ska försöka komma ihåg! Hoppas du får en underbar semester!

 2. Väldigt sött av henne att köpa lacket till dig! Färgen är fin även om det var lite skumt med de svarta prickarna. Tror dock att jag råkat ut för något liknande på något lack förut. :)

  • Ja, det var verkligen jättesött =) Synd på de svarta prickarna, men jag hade det rätt länge på naglarna ändå. Kul att du var med idag! =)

 3. Det ser väldigt olika ut på naglarna jämfört med i flaskan, men jag tycker det ser finare ut på naglarna, så då gör det ju inget :) Bra present från Nadine :)

  • Kan tänkas bero på att det är lagt på vitt här, det blir nog lite mörkare i nyansen på egen hand =) Kul att du var med idag!

 4. Alltså jag dör så gulligt! Jag fick två lack av min sambos dotter, det gjorde mig så himla glad. Detta var verkligen en tiopoängare. Jag är med idag, det var alldeles för länge sedan sist. Jag lovar att bättra mig :*

  • Visst blir en glad över sånt! =)) Fast hon kan ju inte undgå intresset liksom ;-)
   Kul att du var med och att du vill bättra dig! =)

Comments are closed.