20 april, 2024

Isadora – Ocean Crush

isadora-oceancrush-1

Jag är lite i valet och kvalet just nu. Sluta blogga, byta webhotell, fortsätta som vanligt? Nu upptäckte jag just att det kan vara en plugin som gör min blogg så seg och som gjort att jag förlorat så många besökare… Men vi får se hur jag gör.

Idag vill jag iaf visa er ett lack jag hade de sista dagarna på Cypern, nämligen ett av de vackrare strukturlacken som finns. Isadora – Ocean Crush köpte jag på rean kort före resan, innan det här om Isadoras dåliga arbetsmiljö kom fram. Känns lite tveksamt att visa detta, men jag köper sällan Isadora ändå så min bojkott är inte särskilt påverkansbar.

Men det här är en härlig nyans, blått med skimmer i guld. Riktigt tjusigt. Här är det faktiskt 4 lager, men tre räckte. Det fjärde lade jag till för att laga inför fotografieringen när jag kom hem. Ganska lättlackat även om penseln blev lite för tjock och fladdrigt.

Jag tycker det här är jättesnyggt, passade perfekt vid poolkanten! Vad tycker du?

isadora-oceancrush-2isadora-oceancrush-3isadora-oceancrush-4isadora-oceancrush-5isadora-oceancrush-6

7 tankar på “Isadora – Ocean Crush

  1. Hoppas verkligen inte att du slutar bloggandet, kul att se dina foton och manikyrer ju! Jättesnyggt lack, verkligen passande för lata dagar vid poolen! =) Har en hel del IsaDora-produkter men köper inte nya nu! Kompromissar lite på egna bloggen, kan visa manikyrer där IsaDora-lack ingår men visar inga flaskbilder och nämner inte märket. Min bojkott gör väl inget i det stora hela men jag vill inte bidra till ett sådant arbetsliv det hela står för…

    1. Tack så mycket!
      Ja det var verkligen fint där vid poolen. Jag kommer ju inte köpa nåt iaf, konstigt att de inte gått ut med någon mer info. Alla droppar små du vet…

  2. Köpte detta lack förra sommaren och älskar det. Går ju liksom inte sluta titta på naglarna när de är lackade med detta. Köper väldigt sällan IsaDora-produkter, många är ju så supernöjda med många av deras produkter men inget av det jag provat har varit sådär ”wow” så det blir allt mer sällan jag tittat åt IsaDora-hyllan.

    1. Eller hur, det är riktigt vackert!
      Jag är inte särskilt imponerad av Isadora, framförallt avskyr jag deras modellbilder…

      1. Ja, modellbilderna är fruktansvärda…

        Hm, ska på bröllop nästa helg och har en skimrande blå klänning, det kanske är så att jag får ta fram denna flaska ur gömmorna för det borde passa fint ihop.

Kommentarer är stängda.