Som utlovat kommer här några bilder från Cypern! Batteriet i kameran tog slut på fredagen (möjligen pga värmen?) så tyvärr blev det inte så många som förväntat. Dessutom hade jag fel objektiv med mig, enbart mina 50 mm och 90 mm, borde haft mitt allround också (18-83 mm) för att kunna varierar fotot lite. Tyvärr hade vi också bara usb-laddstation med plugg för deras uttag så ja, fick leva utan kamera.

Men, här är några från natten då vi kom dit samt tisdagseftermiddagen.

cypern-1cypern-2cypern-3cypern-4cypern-5

  1. Wow, det ser fantastiskt ut! 3:e bilden, den på hotellområdet ser ut som ett vykort! Tycker bilderna är jättefina, men förstår ändå hur irriterande det är att glömma något hemma…

    • Tack så väldigt mycket!
      Ja det var sjukt störigt… Tänkte inte på att min laddare inte passade i adaptern vi köpte :(

  2. Åh så härligt allt ser ut! Vad skönt ni verkar ha haft, er väl unt! B-) Själv börjar min semester vecka 30 och vecka 33 bär det av till Allonysos, jag ser fram mot!

    • Jaa, det var underbart! Allonysos går nog inte av för hackor det heller! Ååh avis, vill åka iväg igen!

Comments are closed.