goldenrose-matte-08-1

Jag visade en turkisk Kese från Aylin i tisdags, så jag fortsätter på det turkiska spåret idag med ännu en present från henne.

Golden Rose är ett turkiskt märke med smink, nagellack och hårprodukter. De har massor med olika sorters finish, glitter, kräm, silkesmatt och vanlig matt, struktur… Vad de inte har är namn på sina lack, detta heter således Golden Rose – 8. Färgen är riktigt snygg, här är bilderna tagna i direkt solljus och jag anser att det är en korrekt representation. En blålila nyans med diskret skimmer, helt underbar formula och finish.

Här har jag använt 2 lager, penseln är också lätt att arbeta med liksom formulan. Inget kladd och inget städande här, bara ren perfektion. Snabb torktid också, som alla matta lack.

Jag tycker det här är hur snyggt som helst! Dessutom är flaskan läcker, gillar när de har matt glas till matta lack.

Vad tycker du om detta? Ge mig din åsikt bland kommentarerna!

Golden Rose hittar du här, troligen skickar de inte till Sverige.

English: Golden Rose – 8, perfect matte blurple, love this color and finish!

goldenrose-matte-08-2goldenrose-matte-08-3goldenrose-matte-08-5goldenrose-matte-08-4goldenrose-matte-08-6

  1. Snyggt! Det måste jag nog kolla efter under årets Turkiet resa.
    Jag gillar Golden Rose. Synd att de inte finns i Sverige :(

Comments are closed.