29 april, 2024

4 tankar på “OPI Suede

  1. Jag tror inte att det är riktigt sunt att känna som jag just gjorde när jag tittade på bilden. My gooooood så snygga lack. Jag blir alldeles tossig. Själv köpte jag ”Young Punk” från senaste MAC kollektionen (Swatch i bloggen redan faktiskt) En heelt otrolig svart med rosa glitter i.
    Btw så undrar jag om du testat Seche Vite snabbtorkande överlack någon gång. Det är helt otroligt. Jag kan lägga baslack tre lager lack och sedan toppa med Seche Vite och har en manikyr som tål att gå och lägga sig med på 30 minuter. Skulle man lägga sig efter 30 min utan att toppa med Seche vite skulle man vakna med lakanstryck i naglarna. SV går liksom ner i alla lager och härdar på nått sätt. Problemet är bara att det inte är så lätt att få tag i så tänk om du kunde sälja det i Nailshoppen! Vilken hit det skulle vara. Är det någon annan som anser att det finns ett topplack som är bättre? Vore kul att höra vad andra anser om Seche Vite och vad de anser om SV jfr med andra dry fast topp coat.
    Btw så ska jag åka till Norrköping om någon timme eller så. Så om du skulle hålla till i Domino, Linden etc i morgon så lär du kunna springa på en shoppande Fru Choklad. :)

    1. Fru Choklad: Hehe, men de är fina! Ska testa dem senare tror jag!
      Seche Vite har jag inte testat, tycker att Nubars Diamont är ganska snabbtorkande med. Men jag ska kolla om vi kanske kan köpa in några SV, de kommer säkert gå åt snabbt. Men Nailmail är ju ingen webshop i första hand så vi får se. =)
      Hittade du nåt kul i Norrköping? Jag låg hemma och sov större delen av dagen, tror jag håller på att bli sjuk… :(

  2. Ang SV. Jag förstår. Det är bara det att det är en så otroligt bra produkt att jag tänkte att det kanske kunde vara en bra grej för Nailmail att ha i sitt sortiment, men jag förstår hur du menar med att det inte är en webshop. Kunde dock inte låta bli att tipsa :)

    Ja det blev två dräkter. En svart från H&M och en i grått från MQ. Sedan blev det en Marimekkoskål inne på Cervera, på rea. Jag samlar på de där små godbitarna så jag kunde inte låta bli. Det är märkligt att jag alltid lyckas hitta så bra grejer när jag är i Norrköping. Kanske för att vi då har tiden att ströva runt ordentligt? Hur som helst så var det bra att hitta lite jobbkläder. Trist att du är dålig. Hopps verkligen att du snart mår bättre. Kram

Kommentarer är stängda.